Miért zavarja a gyerekesek egy részet ha vannak olyan emberek/párok akik saját akaratukból nem akatnak gyereket vállalni ?
Nyilván nem mindenkinek szúrja a szemét de elég sok gyerekkel rendelkező mérges azokra akik nem akarnak gyereket.
Rengeteg mindenre hivatkoznak, többek között a nyugdíjrendszert és a népessegcsökkenést hangoztatják elsősorban.
Remélem jo a link. Ez a kép ugrott be az "egyenlőség"-edről.
Hozza kell tennem, hogy 40 eves koromig voltam gyerektelen, és én sosem éreztem hátrányát, munkahelyen sem. Azóta meg küzdök mint malac a jégen... igaz, megéri.
Nincs gyerekem, nem is tervezek (gyerekekkel dolgozom, bőven elég belőlük a munkaidőben).
Még sosem volt olyan, hogy a gyerekesen miatt nyáron ne tudjak szabit kivenni, pedig nálunk a munkahelyen a legtöbb embernek van 1-2 gyereke (nyilván nem mindegyik óvodás, illetve ha nincs óvoda, bölcsi, iskola, akkor el lehet vinni nagyszülőkhöz, egyéb rokonhoz is, a nagyobbak mehetnek táborba, napközibe, ráadásul van a gyereknek apja is...).
Ha nem tetszik, hogy Magyarországon a te nyugdíjadat a következő generáció járadékából fogják kifizetni, akkor el tudsz költözni olyan országba is, ahol azt kapod, amit te fizetsz be.
#47 ezt még én így nem hallottam.
Mi az összefüggés a gyerek és a környezetvédelem között ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!