Átlagos 4 tagú családo esetén nektek mennyibe kerül, ha mindenki beteg?

Hát, most erre nehéz mit írni, mert nem mindegy mi a betegség, mi van itthin, mit veszel.
Nálunk van alapból itthon C és D-vitamin, meg Flamborin lázra. Most egy hétig influenzásak, betegek voktunk mind a négyen, egy Sinupretet vettünk a gyerekeknek, az talán 3 ezer forint volt, meg pont elfogyott az Algoflex, így azt is vettünk magunknak fejfáhásra, az talán 4500 ft volt.
Ugazából ennyi, ni alapvetően ritkán vagyunk betegek, a gyerekek is, és ha esetleg betegek vagyunk, akkor sem szedünk 10 féle gyógyszert. Szóval nem is szoktam értebni, mikor valaki azt írja, havonta 20 ezret ott hagy a patikában, ha ezt az összes dolgot megveszem egszerre, az nincs egy huszas sem, és gondolom másoknál is van itthon vitamin, lázcsillapitó, amit akkor vesznek, ha elfogy.

Ezelőtt 3 dolgot írt fel neki a doki. Arra maradt ott 9eft. Egy feniszil csepp, egy gyógynövényes és egy köhögés csillapító.
Alapvetően van itthon lándzsás útifű neki, meg nekünk septolepte, normaflor, aspirin, nekem advil, herbal swiss, kakukkfű, kamilla+ D és C vitamin, ors, lázcsillapító. Én általában a legutoljára nyúlok gyógyszerhez előtte inkább természetesen próbálom meg. Általában nem egybe vesszük ezeket meg, de ha összeszámoljuk akkor igencsak szép összeg jön ki.

Hülye kérdés
Én elvagyok paracetamollal, és ibuprofennal, férjem szintén.
A kisfiammal az antibiotikum ingyen van( Szlovákia)a nagy lányomnak ha kiir antibiotikumot az orvos, az kb 2-4 euró.
Összességében ha a két gyerek egyszerre beteg olyan 20-25 eurót hagyok a gyógyszertárban.
(Bocsi az euróért nem volt kedvem atszamolni)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!