Mennyit segít a férjetek? Miért érzem kevésnek, mikor a férjem ennyit segít?
Szóval nálunk az a menet, hogy minden este, mikor nincsenek nálunk a férjem rokonai, akkor a férjem elviszi a babát 1-2 órára (általában másfél) és utána, mikor hazaértek, akkor szopi, majd megfürdeti (fél óra), mondjuk ehhez általában kell asszisztencia neki (én csinálom a vizet plusz hozom a ruhát, amit mindig elfelejt).
Utána, ha már nem bírom az altatást vagy nagyon sír, akkor átveszi.
De amúgy nagyjából ennyit van a babával. Néha megfogja, amíg pisilnem kell vagy eszek valamit.
Ami nagyon zavar, hogy mostanában nem eszik a baba és amikor nála van, akkor én szoktam mondani, hogy szerintem éhes vagy álmos, igyekszem nem magára hagyni. Viszont ez nincs viszonozva. Pl. A kislányom nem szopizik, vonaglik, nyöszörög. Ő velem egy szobában van, de nem veszi észre, hanem eszik vagy beszélgetni próbál valami tök másról.
És hiába próbálom neki magyarázni a nyugodt hangnemtől a kiabálásig bárhogy, egyszerűen nem érti, szerinte ő sokat segít és én csak keveset aludtam és fáradt vagyok meg az a célom, hogy őt szapuljam.
Annyira ki vagyok készülve. Tényleg irreális elvárás, hogyha a baba a vállamon nyűglődik akkor ne egyedül kelljen találgatnom, hogy mi a baj?
#111 Nem hiszem. Mióta házisárkány vagyok, azóta többet van itthon és több mindent csinál.
Magánkórházban szültem, jöhetett látogatni amikor akart, ennek ellenére a szüleim, akik szintén ott voltak a szülés alatt, másnap korábban beértek az uzsonnámmal, mint a férjem a reggelimmel, mert “elfelejtette, hogy nem ehetek a kórházi kosztból és még ki akarta aludni magát, mielőtt bejött”.
Hozzam senki se jött a kórházba látogatóba,50 km-re szültem az otthonról és megparancsoltam,hogy ne jöjjön senki,három napot kibirok.
Szegény ferjed jól megjárta veled...egyebkent olvastam,hogy a kérdés már nem is lényeges,hiszen már bele van keverve minden.
#113 Igen, olyan ételallergiáim vannak, ami miatt hat éve nem voltam étteremben sem és kapaszkodj meg, ha esküvő van, akkor saját magamnak viszem az ennivalót.
Szerencsére volt nálam gumicukor azt ettem, míg a szüleim munka után beértek.
Neked nem az a bajod,hogy nem segít a férjed vagy mi a szösz...te az összes sérelmeket most adod ki a férjednek.
Szerintem szülés utáni depressziód van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!