Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahoz, ha a...

Mit szólnátok ahoz, ha a férjetek 2 hónapos baba mellett fogna bele a házfelujításba és semmit sem segítene nektek, türelmetlen lenne abban a kevés időben is amit veletek tölt?

Figyelt kérdés

Szerinte nekem az a feladatom hogy gyereket neveljek, neki pedig hogy dolgozzon. Le írnátok kérlek, hogy nálatok hogyan működnek a dolgok?

2 hónap alatt már eljutottunk arra a szintre, hogy nem akarok továbbra is az élete részese lenni. Ha ő nem boldog velünk, inkább házat újít egy 2 hónapos gyerekkel, minek kellett neki család? Miért nem élvezi ki velünk ezt az időszakot? Teljesen kiábrándultam belőle.

2023. máj. 23. 20:31
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Terveztük, vártuk ezt a gyereket. Most csak a mocskolódás megy minden nap mert annyira különböző a gondolkodásunk. Szerintem ebből válás lesz. Nyugodt környezetet akarok a kisbabának.
2023. máj. 23. 20:32
 2/37 anonim ***** válasza:
28%
Nektek (is) újítja a házat, nem csak saját magának. A baba pedig még tényleg pici, elsősorban rád van szüksége. Persze azért segítsen be, ha van rá mód, de nálunk pontosan az a felállás, ahogy írtad. Ő dolgozik, minden hétköznap 9-20-ig, szombaton 9-18-ig, én pedig a kisfiunkat nevelem.
2023. máj. 23. 20:33
 3/37 A kérdező kommentje:
De én igényelném hogy velünk vagy legalább a gyerekkel foglalkozzon. Nekem ez így nem megfelelő. Nem csak magamnak szültem a gyereket...
2023. máj. 23. 20:35
 4/37 Derjaderja ***** válasza:
100%

Van vmi ok, ami miatt sürgősségi vált a felújítás?

Pl ismerősömnek az albérlet vált bizonytalanná.

Egyáltalán, ez az a ház, ahol laktok, vagy egy leendő?

2023. máj. 23. 20:36
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

És ezekről volt szó korábban, hogy 2023 májusában lesz a felújítás, tudva, hogy már lesz gyerek, vagy csak most hirtelen gondolt egyet, hogy neki mégis inkább zöld csempe kell a barna helyett?

De azon túl, hogy leülsz vele és higgadtan átbeszélitek, hogy mi történik és miért, nem sokat lehet tenni. Nem hiszem, hogy neked segít, ha én leírom, hogy az én férjem itt volt velünk, mert azaz én férjem, a tiéd meg éppen felújít. Nem mész ezzel sokra.

2023. máj. 23. 20:43
 6/37 anonim ***** válasza:
93%
Rájött, hogy a gyereknevelés nem vattacukros vidámpark, aztán most elmenekül kb. bármit csinálni, semmint segítsen a gyereke körül. Várnék a helyedben, meg sokat beszélgetnék vele. Már ha vevő rá.
2023. máj. 23. 20:47
 7/37 anonim ***** válasza:
31%

Két hónapos volt a fiam amikor fürdőszobát ujitottunk fel.azota folyamatosan csinálja a házat,szepitgeti.(nemrég vettük, ráfér)

Nem értem a problémádat.

Örülj,hogy csinálja

Azt meg hogy nem segít,beszéld meg vele.

Én ahol és amikor tudok segítek neki,és ez fordítva is igaz.

Szerintem nem válóok,de ahogy te erzed

2023. máj. 23. 20:53
 8/37 anonim ***** válasza:
16%
Te is segítesz neki a felújítàsban?
2023. máj. 23. 21:37
 9/37 anonim ***** válasza:
80%

Sok férfi nem tud mit kezdeni egy ilyen pici babával sajnos, mert játszani vele még nem lehet, csak eszik és alszik... Viszont azért a szülői feladatokbol igenis ki kell vennie a részét.

Én sosem gondoltam és szerencsére a párom sem, hogy a gyerek nevelés a nő feladata.

2023. máj. 23. 22:06
 10/37 anonim ***** válasza:
85%

“ Szerinte nekem az a feladatom hogy gyereket neveljek, neki pedig hogy dolgozzon.”

Dehàt dolgozni kell, normàlis esetben nyugdíjig, akkor ezek szerint ô addig nem is hajlandó foglalkozni a sajàt gyerekèvel? Ès ha màr te is fogsz dolgozni akkor mi lesz a kifogàs? Ja igen, gondolom hogy te vagy az anyja a te dolgod. Neki minek kellett gyerek? Valszeg egyedülàlló anya leszel. Bàr màr most is az vagy

2023. máj. 23. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!