Mit szólnátok ahoz, ha a férjetek 2 hónapos baba mellett fogna bele a házfelujításba és semmit sem segítene nektek, türelmetlen lenne abban a kevés időben is amit veletek tölt?
Szerinte nekem az a feladatom hogy gyereket neveljek, neki pedig hogy dolgozzon. Le írnátok kérlek, hogy nálatok hogyan működnek a dolgok?
2 hónap alatt már eljutottunk arra a szintre, hogy nem akarok továbbra is az élete részese lenni. Ha ő nem boldog velünk, inkább házat újít egy 2 hónapos gyerekkel, minek kellett neki család? Miért nem élvezi ki velünk ezt az időszakot? Teljesen kiábrándultam belőle.
Házszigetelésbe mit segítsen be 2 hónappal szülés után?
Elvégzi a maga részét bőven.
Kérdező: a szigeteles azért elég fontos, nehéz, de belátható is egyben. A kánikula előtt jó lenne ha meglenne gondolom. Másrészt milliókba kerül. Szerintem fogadd el ezt egy egyszeri esetnek, és utána már jelezd, hogy másképp szeretnéd folytatni. Inkább később legyen meg minden, de találkozzatok, éljetek családként.
Sajnos vagy szerencsére, de ez hozzáállas és motiváció kérdése még a nagyon elfoglalt időszakokban is.
Ha a párodnak ez nincs bent a világképeben, nem lesz könnyű. Pedig a gyerekkel és a családdal foglalkozást előre kell venni, mert a sima munka miatt is így is sérül. Max az akut őskatasztrófakat kell előre sorolni pl nincs áram a házban stb.
Pl. A legtöbb esetben lehet fel órával hamarabb végezni, és fel órára leülni a gyerekkel.
Sok férfi pl azonnal képes letenni a fontos munkaeszközt ha pl a haver felhívja telefonon. Szintén képes félretenni a munkát sok más akutsag esetén.
A csaladtagokkal törődés igénye épp ilyen. Nem okoskodni akarok, hasonlót mi is végigjartunk, bár az én párom (ebből a szempontból szerencsére) nem egy ilyen ezermester típus.
Azért csinálja, hogy addig se legyen otthon - vagy veletek.
Nem akarta ezt a gyereket, az is fix, különben foglalkozna vele. Rendezkedj be az egyedüálló anya létre, mert már most is az vagy, csak egyelőre nincs gerince, hogy elhagyjon, helyette szándékosan bántalmaz.
31#-es. Nálunk konkrétan 2 hónapos korában éjszaka is fent volt majdnem folyamatosan,nappal is csak hordozóban aludt vagy lent ha tologattam,örültem ha a házimunkára van erőm vagy éppen enni egy jóízűt,de biztosan még nekiálltam volna házat felújítani. :D Ha nálatok ez a normális,egészségedre,de nem ez az átlag azért. :D Ki mit bír,ha te ezt még bírod,csináld. Én belátom magamnak mi az ami még belefér és mi az ami már nem,de szerencsére mi egygondolkozásúak vagyunk a férjemmel.
24# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!