Mit szólnátok ahoz, ha a férjetek 2 hónapos baba mellett fogna bele a házfelujításba és semmit sem segítene nektek, türelmetlen lenne abban a kevés időben is amit veletek tölt?
Szerinte nekem az a feladatom hogy gyereket neveljek, neki pedig hogy dolgozzon. Le írnátok kérlek, hogy nálatok hogyan működnek a dolgok?
2 hónap alatt már eljutottunk arra a szintre, hogy nem akarok továbbra is az élete részese lenni. Ha ő nem boldog velünk, inkább házat újít egy 2 hónapos gyerekkel, minek kellett neki család? Miért nem élvezi ki velünk ezt az időszakot? Teljesen kiábrándultam belőle.
Pedig de.. Elsősorban MAGADNAK szülted. És tudod miért? Mert az apák sokszor lelépnek pl. És egyedül maradsz.
Mir szólnék? Ahhoz tudni kéne hogy most vettetek házat, esetleg romos a ház, vagy a baba szobat csinálja? Mi indokolta ezt a hirtelen ötletet?
Lehet o így győzi le a depit hiszen ez neki is új és más játszódik le egy férfiban mintsem egy nőben.
Semmit. Örülnék, hogy csinálja a házat.
Te valami álomvilágban élsz? Nem lehettek régóta együtt ha ez a problémád és sanszosan csak a baba miatt házasodtatok össze.
Mi az viszket odalent? Más asszony örülne hogy a férje nem csak heréskedik hanem csinál is valamit.
Ne képzeld magad királykisasszonynak.
Engem nem zavarna. Szívesebben csinálnád te a felújítást? Most őszintén, mit tud csinálni egy apa a 2 hónapos gyerekkel? Ok., biztos ő is be tudná pelenkázni, vagy elaltatni, megfürdetni, de kb.ennyi. Látja, hogy azt csinálod te, még szimbiózisban vagytok a gyerekkel, jól megy neked. Most mondja, hogy hagyd csak, majd én bepelenkázom, addig fúrd már fel azt a polcot, légyszi? Elég életszerűtlen.
Nem beszéltetek a szülés előtt arról, kinek mi lesz a szerepe a családban? Amikor gyerek születik, sokan végeznek különböző változtatás a házon/lakáson. Erről se volt szó, hogy szükséges-e? Mert ha igen, és a szülés előtt nem történt meg, akkor nyilván most csinálja és nyilván ő, nem te. Ebben semmi fura nincs. Ha viszont 2 hónapja volt teljes felújítás, vagy ahogy már írták, egy reggel úgy kelt, hogy, meguntam a csempét, mától lakást felújítok, akkor a probléma gyökere máshol keresendő.
#8 ha nekem cimezted a kérdést,akkor válaszolok
Igen,szoktam.pl hordom ki a törmeléket,mérek,vágok ha kell,szerszámokat adogatok...mikor mit tudok a gyerekektől.nem olyan nagy dolog ez.
Mivel a gyerekvállalást és a felújításokat is közösen terveztük, így örülök neki hogy csinálja, és büszke vagyok rá hogy kb mindent meg tud csinálni, nem kell szakemberért még százezreket kifizetni.
És amikor van egy pici időm a 8éves és a 3 hónapos mellett akkor segítek neki egy kicsit, vagy épp csak viszek neki egy kávét vagy egy pohár vizet, mert ha belemerül a munkába arról is képes megfeledkezni.
17 pont ennyi a korkülönbség nálunk is a gyerekek között,és mi is mindent magunknak csinálunk,férjem kőműves,így megsporolunk egy csomó pénzt mert mindent meg tud csinálni.egyedul a villany és a víz szerelesenel hívunk szakembert mert azokhoz nem nyúl.
7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!