Mit tegyek, ha nem bírok már itthon lenni a gyerekkel? Vissza akarok menni dolgozni, de a gyerek még csak 2 hónapos.
2 hónapos a babám. Nagyon szeretem, és tényleg egy kis csoda, akire nagyon sokat vártunk, de már komolyan mondom, hogy nem bírom.
Sose voltam egy itthon ülős tipus, aki egész nap sorozatot néz, mert az életem része volt a rohanás, barátokkal találkozás. Most meg itt vagyok napi 24-be egy gyerekkel, és sose voltam még ilyen magányos. Minden napom ugyanúgy telik, mindenhova vinnem kell. Nincs egy olyan ember, akihez szólni tudnék, és úgy érzem, hogy megőrülök.
Keress valami otthoni melot vagy vallalkozz. Vagy bird ki meg negy honapig, aztan mehet a baba a bolcsibe, te meg vissza a meloba.
Barataiddal most mi van? En ha nem is a varosban talalkoznek veluk, de athivnam oket magamhoz logni, dumalni, en sem birnam, hogy 0-24 csak a babaval legyek es ne erjen semmi egyeb inger. (Plusz apa is vigyazhat a gyerekre, amig te elmesz a varosba logni a baratokkal, o is a gyerek szuloje!!)
Fiatal koromban én is ilyen voltam, nem bírtam a seggemen megmaradni. Aztán lenyugodtam, dolgoztam pár évet, már nem bulizni mentünk a férjemmel, hanem itthon pihentünk, mint a nyugdíjasok, imádtam. Így lett gyerekünk, egyáltalán nem kívánok menni sehova. Az elején unalmas is lehet egy baba, mondjuk én minden kis új cukiságának nagyon örültem, minden nap úgy kelek fel, hogy na vajon ma mi újat fog mutatni nekem. Mostmár 9 hónapos és egy nyugodt percem nincs mellette, de kiráz a hideg, ha valahova el kell mennem tőle. 🤨 Ja meg még mindig kel éjszaka, hogy lehet így dolgozni?
Szerintem te még vagy nem álltál készen a gyerekvállalàsra, vagy nagyon nem így képzelted el.
Emberek, ezzel nem segítetek! Éppen letelt a gyerekágy nála, valószínűleg még nagyban dúlnak benne a hormonok és ilyenkor érzékenyebb szerintem minden nő.
Kérdező, neked azt tudom javasolni, hogy kezdj el tanulni. Bármit, ami érdekel. Nyelvet, körmözést, fotózást, online tanfolyamon valamit stb. Rengeteg a lehetőség. Még ha csak Skypon is tanulnál, rögtön lenne heti 1-2 óra társaság és mellé lefoglalnád az agyad a tanulással, házikkal is.
Legyél türelmes magaddal. Próbáld meg máshogy nézni a dolgokat, hiszen most ott van egy teljesen új emberke akivel még össze kell szoknotok.
Párod mennyire tud besegíteni? Ha tud vele 1-2 órát lenni már az is több, mint a semmi. Illetve ha picit idősebb lesz hívd át valamelyik barátnődet (nem muszáj kimozdulni).
Kitartás ❤
Nem lehet hogy szülés utáni depressziód van??
Amúgy a gyereket viheted magaddal.
Senki nem mondta, hogy otthon kell ülnöd...
És soha ennyit nem mentem, mint gyerekekkel.
Igen, 2 van...
8 hetes korában már túráztunk.. barátokkal programoztunk... stb
Annyit volt nehéz váltani, hogy időben haza kellett menni, vagy olyan helyre menni, ahol a kicsi tudott aludni, vagy mi is maradtunk. Vagy az egyik évredésnél hazamentünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!