2 hónapos csecsemővel valami program? Kimozdulasi lehetoseg?
Mama-baba program kene mint a babauszas(1evtol lehet) barmi erdekel,
Felesefem lassan kezd beleorulni a 4 fal fogsagaba, segitseg minden nelkul(csalad 300kmre lakik) es valami kimozdulasi programof keresnek neki. Az a bajhogy nekem sokat kell dolgozni, illetve teljes embert kivano mnkam van, es igy nem tudok veluk kimozdulni ide-oda.
Neten nagyon sokfélét fogsz találni, lakóhely szerint. Aztán még templomokban, művelődési házakban vannak baba-mama körök/klubbok.
Pl: [link]
Mondjuk én még közösségbe, pláne télen nem igazán vinnék ekkora babát, de ez egyéni féltés kérdése. Ha rugalmas anyuka, bírja cipelni és a baba jó alvó - szóval ezért klappolnia kell ezeknek - , akkor meg akár valami hobbi körbe is viheti magával (pl. kézműveskedni), nem kell kimondott babaprogram. Babaúszást meg 3 hós kortól ajánlják (akik ajánlják).
A kendő NEM kenguru. :) A kengurut felejtsétek el, a hordozókendő sokkal egészségesebb tartást biztosít a babának.
Ilyen picinek még rugalmas kendő az ideális, pl. ez: [link]
Bármit csinálhatsz 2 hónapossal ugyanúgy, mint gyerek nélkül.
Míg ilyen picik az a jó, hogy evés után bealszik és van aká 2-3 óra szabadidőd.
Én elmentem kirándulni az erdőbe, mászkáltam mindenfelé a kutyával, el tudtam menni akárhová ahová csak akartam, rokonokhoz, boltba, postára stb.
Persze kendőben vittem, ez a kulcs a többórás nyugalomhoz és a kényelemhez :))
A kengurut felejtesd el, a kendő más. Vagy ha vártok még 1-2 hónapot míg tudja tartani a fejét, akkor vehettek mei tai-t, azt sokkal egyszerűbb felkötni hátra is, mint a kendőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!