A 4 napos ünnep a családé, gyerekeké, vagy jut idő kettesben töltött programra is a férjetekkel, párotokkal?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 15:05
1/9 anonim válasza:
Hármasban vagyunk itthon :) 3 éves a kislányunk. Most nem tudunk kettesben együtt lenni a férjemmel, majd két hét múlva. :)
2/9 anonim válasza:
Tegnap dédi mami-papi látogatóban voltunk! Ma az anyukáméknál és a fiúnk ott maradt! Vasárnap megyünk érte!
Igy most kettesben tudunk lenni! :)
3/9 anonim válasza:
A férjem ilyenkor is dolgozik. Sosem tudunk kettesbe lenni. Most is itthon vagyok a 3 gyerekkel mint mindig
4/9 anonim válasza:
Tegnap, ma hármasban, holnap anyósoméknál lesz az 1 éves kislányom, míg mi a férjemmel "randizunk" vasárnap pedig együtt megyünk az én szüleimhez, szóval jut idő mindenre :)
5/9 anonim válasza:
hármasban, nem opció, hogy "elpasszoljuk", nincs kire.
tegnap korán lefektettük, mi meg hajnalig kettesben voltunk :D
6/9 anonim válasza:
Mivel nekünk szombaton lesz az évfordulónk, így még jó hogy leszünk kettesben is :)
Ha nem lenne, akkor nem hiszem, hogy "leadnánk" a gyereket a nagyszülőknek, épp elég, hogy lehet kicsit itthon dögleni :) Én nem tudom, mi van, de mióta iskolás lett a gyerek, mindhárman olyan fáradtak vagyunk, hogy megváltás volt ez a hosszú hétvége.
7/9 anonim válasza:
A párom mind a 4 nap dolgozik. Ez szinte mindig igy van, hétvégeken is, hozzá vagyok szokva... itthon vagyok a 2,5 évesemmel, vagy anyukámékhoz megyünk, akik itt laknak 10 percre. Jobb, mint itthon ülni..
9/9 anonim válasza:
Az én párom is dolgozott :-( Egyedül voltam a 4 lurkónkkal. Ez van.
Majd Karikor és Szilveszterkor itthon lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!