Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova lehetne vinni három éves...

Andi80018 kérdése:

Hova lehetne vinni három éves fiamat, miután elhozom bölcsiből? IV, XIII, XV-dik kerületek érdekelnének, bármilyen foglalkozás, torna.

Figyelt kérdés

2014. nov. 7. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

kb hány órakor?

am meg személy szerint azt gondolom h a gyereknek bölcsi után az anyja mellet a helye !

vagyis nem vidd különfoglakozásra hanem menj haza vele és pl együtt csináljatok valamit

mese házimunka stb....

neki a veled töltött idő kell nem a külön torna

2014. nov. 7. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. Neki még gyereknek kellene lennie, nem külön órákra járni. Arra ráér majd a suliban.
2014. nov. 7. 10:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Ááá, várjatok, nem jól értelmezitek! Nem lepasszolni akarom, hanem velem menni valami olyan helyre, ami zárt, mert ugye sötét van délután, hogy elfáradjon. A bölcsi neki már kevés, de oviba nem vették fel. A gyerek kb 10-kor alszik este, abszolút nem fáradt, és durván mozgásigényes. Itt Újpesten semmi sincs, én meg nem szeretnék a sötétbe mászkálni vele az úton, játszótereken sincs senki. Ja, és lakásban lakunk, tehát még az sincs, hogy kirakom az udvarra.
2014. nov. 7. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:

A kisfiam 4,5 éves, Rákospalotán élünk.

Neki még az is sok főleg már hétvége felé, ha egész nap oviban van (pedig 8-17-ig, pénteken ebéd utánig)- így rednszeresen nem rángatom már sehová.

Még akkor sem, ha neki lenne kedve (akkor megyünk ad hoc, eseti jelleggel), mert olyan kevés az az idő, amit délután együtt tudunk tölteni.

De azért leírom, hogy hová lehet elmenni például:

- Elevenpark (Reno udvar, a Váci úton)- hétköznap vannak akciók, pl. felnőttnek nem kell belépőjegy, voltak kuponok stb. és nem olyan túlzsúfolt, mint hétvégén, akkor nem nagyon ajánlom

- Oxigén wellness az Árpád úton- ha te mozognál egyet vagy egy gyors kozmetikus-fodrász, addig vele tudnak foglalkozni a játszóházban, aranyosak az óvónénik (bizonyos jegyeknél-bérleteknél fillérek az ő ottartózkodása, hosszabb idejű bérletnél ingyenes)

- 15. kerületben az Eötvös utcai művelődési házban szoktak lenni értelmes programok (pl. tánc, 3 éves kortól mozgásfejlesztő torna stb.) Csokonai Művelődési Központ: www.csokonaimk.hu

Mi ilyenkor még bőven szoktunk kimenni a levegőre, hacsak nem zuhog az eső, ha szürkül, az sem baj :)

15. kerületi jó játszóterek lehetnek:

- Eötvös utca-Radda Barnen utca sarkán lévő kis játszótér

- Obsitos téri játszótér

most adták át nem régen a Régi Fóti út-Illyés Gy utca kereszteződésétől nem messze lévő Tompa Mihály utcai játszótér

Van egy eléggé gyér forgalmú gyalogos vasúti felüljáró a Szerencs utca és az Árpád úti felüljáró között éppen félúton, ami a palotai Pázmány Péter utcát köti össze (kb. a Radda barnen utca magasságában) az újpesti oldallal (Rozs utca, ha jól emlékszem)- elég gyakran járnak arra vonatok, az én kisfiam nagyon szeret oda felmenni és leskelődni, a mozdonyvezetők sokszor dudálnak, integetnek

Rosszabb időben mi otthon is tartunk ugrálólabdát, amin szoktunk ugrálni, tornászni, boxolós kutyát, mintalyukasztózás, mintaollóval vágás, tépkedős-ragasztós képek, LOGICO, LÜK táblák, társasozás is jó ötlet lehet.

Szotkunk magunkhoz meghívni egy-egy kis barátot is, akkor tudnak együtt is éptkezni, autózni.

2014. nov. 7. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:

jaaa

bocsi ezt nem írtad :-)))

szal ha majdnem 3 éves akkor

mint fentebb írták

Újpalotán a Fő téren vagy egy nagyon olcsó de klassz játszóház asszem 2500.-/hó az ovi másik felében a játszó mellet kell bemenni az udvarra és ott be az ajtón de nem tudom meddig van délután ...

Káposztáson is volt babajátszóház a műkelődési házban (a posta mellet )

de mi ha olyan volt simán este is kint voltunk

sajna hamar sötétedik de lámpafénynél rugdalni a levelet izgi dolog ám !

vagy hintázni csúszkálni

:-)

2014. nov. 7. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, megnézem őket. Ja, Oxygen, hát igen, szívesen járnék oda edzeni, mert néztem én is, hogy van játszóház, de havi 24-ezerért nem nagyon érzem.:-) Köszi még egyszer!
2014. nov. 7. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
dehogynincs Újpesten.van egy csomó művház-ezekben vannak délutáni tornák.nekünk nagyon bejött a Pozsonyi úti torna,és van az Ifjúsági házban,lóverseny téren is egy csomó program.ezen kivül mi nagyon szeretjük a könyvtárat,van játszóház,az Ute-ban különféle sport.ezek jutottak eszembe hirtelen,de a XIII.ker-ben meg ott a József A műv.központ,ott is lehet érdeklődni
2015. jan. 4. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

Az oxygénben nem csak 24 eFt-os bérletek vannak!

AYCM kártyával nekem konkrétan havi kilencezer valamennyire jön ki egy hónap! (órára menni)- a játszóház pedig (ha 12-szer!!!! mész egy hónapban), akkor is összesen (!) 5 eFt és nem percre vagy órára van, hanem alkalomra.

Szóval csak a normál, NEM akciós és TELJESKÖRŰ bérletek ára ne tartson vissza- nem kell feltétlenül wellness-es különszolgáltatással is venni- mert úgysem hasznlánád ki.

Ha egyszer-egyszer egy hónapban rászánod magad a szaunára, akkor +800 Ft-ért egyszer tudsz venni kiegészítő jegyet.

Nem vagyok érdekelt a bérleteladásban :) csak az igazság kedvéért írtam.

Ami még ennél is olcsóbb, az a Material Centerben lévő Fitness Factory- a normál bérlet is 15 eFt körül van, AYCM kártyával már 9 e Ft-ért is lehet, a játszóház 2,5 órára INGYENES és nagyon kedves, gyerekszerető személyzet van ott, benne van az árban a szauna és az infraszauna is.

:)

2015. jan. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!