Hova lehetne vinni három éves fiamat, miután elhozom bölcsiből? IV, XIII, XV-dik kerületek érdekelnének, bármilyen foglalkozás, torna.
kb hány órakor?
am meg személy szerint azt gondolom h a gyereknek bölcsi után az anyja mellet a helye !
vagyis nem vidd különfoglakozásra hanem menj haza vele és pl együtt csináljatok valamit
mese házimunka stb....
neki a veled töltött idő kell nem a külön torna
A kisfiam 4,5 éves, Rákospalotán élünk.
Neki még az is sok főleg már hétvége felé, ha egész nap oviban van (pedig 8-17-ig, pénteken ebéd utánig)- így rednszeresen nem rángatom már sehová.
Még akkor sem, ha neki lenne kedve (akkor megyünk ad hoc, eseti jelleggel), mert olyan kevés az az idő, amit délután együtt tudunk tölteni.
De azért leírom, hogy hová lehet elmenni például:
- Elevenpark (Reno udvar, a Váci úton)- hétköznap vannak akciók, pl. felnőttnek nem kell belépőjegy, voltak kuponok stb. és nem olyan túlzsúfolt, mint hétvégén, akkor nem nagyon ajánlom
- Oxigén wellness az Árpád úton- ha te mozognál egyet vagy egy gyors kozmetikus-fodrász, addig vele tudnak foglalkozni a játszóházban, aranyosak az óvónénik (bizonyos jegyeknél-bérleteknél fillérek az ő ottartózkodása, hosszabb idejű bérletnél ingyenes)
- 15. kerületben az Eötvös utcai művelődési házban szoktak lenni értelmes programok (pl. tánc, 3 éves kortól mozgásfejlesztő torna stb.) Csokonai Művelődési Központ: www.csokonaimk.hu
Mi ilyenkor még bőven szoktunk kimenni a levegőre, hacsak nem zuhog az eső, ha szürkül, az sem baj :)
15. kerületi jó játszóterek lehetnek:
- Eötvös utca-Radda Barnen utca sarkán lévő kis játszótér
- Obsitos téri játszótér
most adták át nem régen a Régi Fóti út-Illyés Gy utca kereszteződésétől nem messze lévő Tompa Mihály utcai játszótér
Van egy eléggé gyér forgalmú gyalogos vasúti felüljáró a Szerencs utca és az Árpád úti felüljáró között éppen félúton, ami a palotai Pázmány Péter utcát köti össze (kb. a Radda barnen utca magasságában) az újpesti oldallal (Rozs utca, ha jól emlékszem)- elég gyakran járnak arra vonatok, az én kisfiam nagyon szeret oda felmenni és leskelődni, a mozdonyvezetők sokszor dudálnak, integetnek
Rosszabb időben mi otthon is tartunk ugrálólabdát, amin szoktunk ugrálni, tornászni, boxolós kutyát, mintalyukasztózás, mintaollóval vágás, tépkedős-ragasztós képek, LOGICO, LÜK táblák, társasozás is jó ötlet lehet.
Szotkunk magunkhoz meghívni egy-egy kis barátot is, akkor tudnak együtt is éptkezni, autózni.
jaaa
bocsi ezt nem írtad :-)))
szal ha majdnem 3 éves akkor
mint fentebb írták
Újpalotán a Fő téren vagy egy nagyon olcsó de klassz játszóház asszem 2500.-/hó az ovi másik felében a játszó mellet kell bemenni az udvarra és ott be az ajtón de nem tudom meddig van délután ...
Káposztáson is volt babajátszóház a műkelődési házban (a posta mellet )
de mi ha olyan volt simán este is kint voltunk
sajna hamar sötétedik de lámpafénynél rugdalni a levelet izgi dolog ám !
vagy hintázni csúszkálni
:-)
4. válaszoló vagyok.
Az oxygénben nem csak 24 eFt-os bérletek vannak!
AYCM kártyával nekem konkrétan havi kilencezer valamennyire jön ki egy hónap! (órára menni)- a játszóház pedig (ha 12-szer!!!! mész egy hónapban), akkor is összesen (!) 5 eFt és nem percre vagy órára van, hanem alkalomra.
Szóval csak a normál, NEM akciós és TELJESKÖRŰ bérletek ára ne tartson vissza- nem kell feltétlenül wellness-es különszolgáltatással is venni- mert úgysem hasznlánád ki.
Ha egyszer-egyszer egy hónapban rászánod magad a szaunára, akkor +800 Ft-ért egyszer tudsz venni kiegészítő jegyet.
Nem vagyok érdekelt a bérleteladásban :) csak az igazság kedvéért írtam.
Ami még ennél is olcsóbb, az a Material Centerben lévő Fitness Factory- a normál bérlet is 15 eFt körül van, AYCM kártyával már 9 e Ft-ért is lehet, a játszóház 2,5 órára INGYENES és nagyon kedves, gyerekszerető személyzet van ott, benne van az árban a szauna és az infraszauna is.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!