Kőbányán ismertek valamilyen rendszeres babás programot? (baba- mama klub, torna, zenés foglalkozás, játszóház, stb. )
Az én babám 10 hónapos, és úgy vettem észre igényelné a társaságot. Ezért keresek valami jó helyet. A többi kerületben találtam jó pár ilyesmit, de nem szeretnék messzire utazni. Esetleg a szomszédos kerületek még szóba jöhetnek.
A facebook- on nincs a X. kerületi kismamáknak esetleg valamilyen csoportja?
Köszi a válaszokat!
Menőmanótorna csütörtökönként a Patakiban (vagyis már Kőrösi:D), 9.15, 10.05, 11.00. Babamamajóga a Szent László téren ( [link] ). És néha szokott lenni ringató, de az nem rendszeres.
Mi a menőmanótornára jártunk a fiammal, és oda fogunk a lányommal is:)
Én benne lennék. Állítólag Újhegyen is van valami baba- mama klub, de nem tudom a részleteket.
Mi néha a MÜPA- ba járunk babakoncertre hétfőnként, 500 Ft a belépő. Igaz könnyebben elindulnánk, ha közelebb lenne, és mondjuk nem délelőtt, amikor beleesik az alvásidőbe, de azért egynek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!