Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Veszprémi anyukák, hová...

Veszprémi anyukák, hová viszitek játszani egy év körüli babátokat? Játszóház, vagy valamilyen foglalkozás?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Babaúszás, és játszótér.

Nagyon sok jó kis játszótér van szerencsére, amik be vannak kerítve, így simán mehet a homokozóba is, nem aggódom, hogy oda nem való "cucc" lehet benne.

2010. ápr. 12. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Hol van babaúszás? Nézegettem a rendelőben, de csak füzfői plakátot láttam. :( Érdekelne, mert a kicsi próbálkozik a fürdőkádban, meg pancsolni is szeret. Az árat is írj kérlek.

Mi még nem voltunk játszótéren, 10 hónapos a lányom. Melyikre érdemes menni ami nincs lestrapálva és nem szotyolázó-köpködő-bagózó anyukák vannak? (sajna múltkori jóidőben elkezdtem felmérni a terepet és két helyen is ilyent láttam, a harmadik meg üres volt)

2010. ápr. 12. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva 10 hónaposan már nem biztos, hogy érdemes elkezdeni...

De kérdezd meg a szakértőtől, itt van a honlapjuk:

[link]

3000 forint egy foglalkozás.

Nagyon húzós, de nincs más lehetőség a városban.

2010. ápr. 12. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocs, de csak most kerültem gép elé. Szóval érdeklődnék, hogy mi a Vilonyai úton lakunk itt merre van normális játszótér, mert egy éves kislányomat jó lenne gyerekek közé vinni, de nem igazán tudom hová. És játszóház? Hol van és mennyibe kerül?

2010. ápr. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!