23 fokban lakásban hogyan öltöztessem a 2 hónapos kisbabát ?
Ő kislány és nagyon vékony cica nadrágai vannak nem farmereket adok rá, az alá is elég a zokni ?
Vagy Akkor már pl hosszú ujjú body + tipegő ide elég a zokni és ne adjak ra harisnyát ?
(2 vedonom “van” költözés miatt a régivel is tartom a kapcsolatot, az egyik ezt mondja a másik azt ..)
Szerintem hallgass a megérzéseidre... Én nadrágot, hosszú bodyt, zoknit adnék rá.
A kúszó-mászó babámra adok a hosszú alá egy rövid bodyt is, teljesen jól elvan, lassan azt is elhagyjuk. 23 fokban, meleg helyen (vagyis nem a hideg járólapon van gondolom) bőven elég.
Minden baba más. Az egyik fázós, a másik 20 fokban is izzad. Neked kell megtalálni, mi komfortos neki.
A lányom novemberi, a lakásban 23-25 fok van, sosem volt rajta egy rétegnél több. Hosszú body, és nadrág-zokni, vagy, harisnya van rajta. Akkor kapott pkusz réteget, ha kimentünk.
Én úgy láttam jónak h mivel rajtam 1 réteg van
Rá 2t adok
Így egy hosszú body harisnya meg tipegő
A tipegő olyan anyagú mint a body tehát vékony
És ha alszik vékony pléddel takarom. Eddig nem is volt gond vele , eszembe se jutott hogy esetleg nem jó mert jól érzi magát. De így hogy más mást mond elbizonytalanodtam .. de igaz magamra hallgatok😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!