Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen jó időben -mint amilyen...

Ilyen jó időben -mint amilyen ma van (leszámítva a szelet) - hogyan öltöztessem 2 hónapos babámat ha több órát töltünk kint a szabadban?

Figyelt kérdés
A babakocsiban mózesben szokott feküdni. Erre egyáltalán szükség van ilyen melegben?
2012. ápr. 29. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért függ össze a mózessel?

Én vékonyabb harisnyát és rövid ujjú bodyt adnék rá vagy napozót, plusz kis takaró, plus vékonyka sapi, de azt érzed kint, hogy kell-e, nem tudom, mennyire nyitott a babakocsitok.

2012. ápr. 29. 12:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért függ össze a mózessel, mert az is melegíti valamennyire.
2012. ápr. 29. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly augusztusban volt 2 hónapos, én lecseréltem a mózest, mert hiába volt szellőzős, borzasztó meleg volt benne. Simán befektettem a babakocsi sportrészébe, olyan jókat aludt, hogy csak na. Viszont ilyen időben a szél miatt meg tök jó a mózes, hacsak a sport részt nem tudod jól védeni a széltől.

Amit én adtam rá, az csak egy body volt. De mint mondtam ez augusztusban volt! Ha árnyékba tolod akkor feltétlenül kistakaró, vagy harisnya, ahogy előttem is írták. És természetesen lesni kell, hogy nics e melege, akár 10 percenként is.

2012. ápr. 29. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. ápr. 29. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!