Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13,5 hónapos lányom ma reggel...

13,5 hónapos lányom ma reggel 8 óta nem eszik. Akkor egy kis szelet lekváros kenyeret evett. Mi lehet az oka? Ilyen még nem volt.

Figyelt kérdés
öt foga van, talán fogzás? nem látnám rajta, hogy nyűgös lenne...
2012. ápr. 18. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én ajánlanám,hogy vidd el orvoshoz,itt a Gyakori kérdéseken vannak olyan emberek akik rosszat akarnak.:/ amikor próbálod etetni elfordítja a fejét?
2012. ápr. 18. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam sem eszik már napok óta rendesen (15 hónapos). Neki jön a foga. Nem lehet, hogy esetleg őt is ez bántja? Neki még a csoki sem kell - akkor gondolhatod!

Itasd!! Tápszeres még?

Egy kis joghurt vagy valami könnyű, amit nem kell rágni.

2012. ápr. 18. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:

igen, elfordítja a fejét. Azonban egy kinder pingvint megevett. szóval nem értem, de mást nem. Ha etetőszékbe teszem, már a végén sír.

Tegnap tök jól evett, rengeteget. Előtte való nap megint kevesebbet. Nem tudom.

nem látnám, hogy beteg, viszont rengeteget iszik, szerintem még nem viszem el az orvoshoz.

2012. ápr. 18. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet betegség, fogzás, de lehet, hogy csak spontán nem olyan jó étvágyú ma. Szóval én ebből még nem tudnék semmi következtetést levonni, akkor lenne baj, ha már napok óta nem enne. (Egyébként anyatejes/tápszeres még? Azt elfogadja?)
2012. ápr. 18. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:

ma már jobban eszik, még nem az igaz, lehet fogzás, vagy nem tudom, de tegnap este valahogy bepótolta, nagyon sokat vacsizott és még este is evett egy keveset.

lehet front volt, nem tudom :)

2012. ápr. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!