Reggel 6-kor kelek hétköznaponként. Így délután 3 óráig sok lenne a 3 magvas zsömle + 6 szelet lapka sajt (natúr) és még egy activia ivójoghurt?
esetleg étkezhetnél normálisan is....
a magvas zsömle hagyján (bár mindjárt jönnek a fehérliszt ellenesek), és meglehetősen nagy mennyiségű szénhidrát fogyókúrához, de a lapkasajt egy szemét, az ivójoghurt tele van felesleges cukorral (nem vagyok cukorellenes) - viszont zöldség, gyümölcs és fehérje 0
a mennyiségről meg ne beszéljünk, mivel az adataidat nem tudjuk
6-kor csinálsz magadnak szépen reggelit, megeszed
utána meg 3 óráig még beiktatsz 2 étkezést
R (6 felé) zsömle
T (9-fél 10) gyümölcs, v joghurt/kefir, ilyesmi
E (dél felé) mondjuk szendvics
Normális ebéd 3 felé - főtt étel
V (7-8 - attól függ, mikorra éhezel meg) valami könnyű, v amit kívánsz és még belefér a napi kcalodba.
reggel (6-fél7) zabkása natur joghurttal (sima zabpehely, cukormentes, esetlge egy kis teáskanál mézet vagy lekvárt tehetsz hozzá ha az édesebbet szereted, vagy fahéjjal, pár szem asazlt gyümölcs)
tízórai 10-fél 11 felé gyümölcs, joghurt/kefír pár szem korpás kekszel vagy anélkül
1 felé egy magvas zsömle sonkával, sajttal és zöldségekkel
3kor normális főtt kaja
6 fél 7 felé zöldségek, hús, hal, joghurt, tojás, túró,
Na végre már..
az utolsó válaszoló valami normálisat is írt.
Igen 3 magvas zsömle sok. Minek annyi?:|
(Én reggel 6-kor eszek, délután 3-ig max egy almát szoktam enni, és nem vagyok éhes. De ezt ne kövesd, ez egyáltalán nem jó, csak mondom hogy én nem vagyok éhes.)
Szóval: reggelire megeszel egy magvas zsömlét.Aztán tízóraira eszel valami gyümölcsöt, dél-1 körül egy natúr joghurtot, aztán ha hazaérsz, háromkor normális főtt ételt.
A déli szendvics se rossz, bár nem érzem indokoltnak. Mivel ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag az ebéd és az uzsonna ideje fölcserélődik, akkor uzsonnára se eszel meg egy szendvicset, ha délben ettél főtt ételt.
Szóval annyi, hogy az uzsonnai joghurtodnak meg a déli főtt ételednek megcseréled az idejét, így ugyanannyi kalória, mintha saját időpontjukban etted volna az ételeket.
Egyrészt nagyon egyoldalú,ha folyton magvas zsemlét eszel,másrészt tényleg nem túl egészséges.Én ezeket tudnám javasolni:
Reggeli:Puffasztotrizs/abonett+csirkemellsonka+zöldségek,natúr joghurt
Tojásrántotta sok zöldséggel esetleg egy kis csirkemell sonkával
Zabkása ízlés szerint
Tízórai:Salátatál(itt tényleg csak a képzeleted szab határt,rengeteg variáció van),esetleg egy kis natúr joghurt,vagy teljes kiőrlésű szendvics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!