Így hogy ne őrüljek meg itthon?
Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.
A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.
A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.
Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.
Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.
Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.
"mert nem szűntem meg attól,hogy gyerekem van"
🤦 Ó, mamám! De fogd már fel, hogy attól, hogy a másik nem arra vágyik amire te, még "nem adta fel önmagát".
Attól, hogy nem jár el gyerekek nélkül, még nem jelenti azt, hogy rá van cuppanva a gyerekeire.
Engem például az tölt fel, ha egyedül lehetek. Pont elég inger ér a munkahelyemen (ami egyébként egy kulturális központ gazdasági osztálya, a repi színház, múzeum, koncert belépőkre is rá lehet unni), jó leereszteni. Egy kicsit se vágyom társaságba, bőven elég évi párszor.
"Férjem rengeteget dolgozik"
Elmondtad már neki, hogy hiányzik neked és a gyerekeknek is ő és a vele töltött idő? Neki nem? Akkor kérd meg, hogy legyen egy kicsit veletek.
Nem szoktatok naponta beszélgetni? Ki mit csinál ma, mit szeretne, stb. Mint amikor emberek együtt élnek és néha összefutnak a közös lakásban, talán néha 5-10 percre le is lehetne ülni együtt, különben mi értelme az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!