Apa itthon minden nap vagy a biztosab külföldi munka inkább?
Úgy alakult, hogy a férjem munkanélküli lett, sajnos, vagyis lesz, augusztus 1-től, addig még állásidőn vannak. Utána tud munkanélkülit igényelni, de azt néztük kb csak 200 ezret kapna egy hónapra,mert maximalizálva van. Bezárt a telephely, amit vezetett. Addig sem kell már bemennie dolgozni, de fizetést még kap 2 hónapig, illetve kapott 2 millio ft "búcsúpénzt" ezen felül..
Félretett pénzünk van pár havi összeg ezen felül.
Én dolgozok, keresek 460 ezer nettót. Most eléggé elkeseredett, egyik ismerőse aki Németországban dolgozik, mondta hogy tud ott munkat neki, menjen, akár már jövőhéten.. Először azt mondta nekem megy, de aztán meg azt mondta, hogy akkor alig látná a 4 éves lányunkat, aki nagyon extrán apás. Viszont így meg azért bennünk van az is, hogy mikorra talál itthon új JÓ munkát (Budapest mellett élünk Üllőn)
Én néha hajlok felé hogy vállalja el inkább a külföldi munkát, 3-4 hetente járnának haza. Akinek hasonlóan van hogy bírja a gyerek? Nem tudom mit csináljunk.
Nem engedném menni. Te sem keresel rosszul, van megtakarítás, férfiként addig fog találni itthon is.
Nekem a habzsi-dőzsizés nem érne annyit, hogy szétváljon a család. Inkább megoldanánk annyiból az életet, amennyink van.
Most azt mondja ad egy esélyt itthon, hátha lesz valami mielőbb, de nyáron sajnos elég nagy a pangás :(
Amúgy igazatok van, a lányunk szerintem totál kiakadna, néha ha csak 1 nap tovább dolgozott már kérdezgette mikor jön már.
Nekem nem felelne meg hogy 3-4 hetente látom a férjem. A gyerek se örülne, apuka se örül. Ezek miatt nem vállalnám.
Együtt mennénk külföldre vagy nem mennénk inkább.
Esetleg hosszabb ingázás vagy országon belüli költözés ilyesmi jönne szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!