Apa itthon minden nap vagy a biztosab külföldi munka inkább?
Úgy alakult, hogy a férjem munkanélküli lett, sajnos, vagyis lesz, augusztus 1-től, addig még állásidőn vannak. Utána tud munkanélkülit igényelni, de azt néztük kb csak 200 ezret kapna egy hónapra,mert maximalizálva van. Bezárt a telephely, amit vezetett. Addig sem kell már bemennie dolgozni, de fizetést még kap 2 hónapig, illetve kapott 2 millio ft "búcsúpénzt" ezen felül..
Félretett pénzünk van pár havi összeg ezen felül.
Én dolgozok, keresek 460 ezer nettót. Most eléggé elkeseredett, egyik ismerőse aki Németországban dolgozik, mondta hogy tud ott munkat neki, menjen, akár már jövőhéten.. Először azt mondta nekem megy, de aztán meg azt mondta, hogy akkor alig látná a 4 éves lányunkat, aki nagyon extrán apás. Viszont így meg azért bennünk van az is, hogy mikorra talál itthon új JÓ munkát (Budapest mellett élünk Üllőn)
Én néha hajlok felé hogy vállalja el inkább a külföldi munkát, 3-4 hetente járnának haza. Akinek hasonlóan van hogy bírja a gyerek? Nem tudom mit csináljunk.
Én nem értelek titeket. Keresel 46-at, plusz csp+adóked., azaz majdnem fél milliót egy hónapban, és akkor ez nem elég, akár ideiglenesen, míg a férjed nem talál valamit?
Inkább szétszakítanátok a családot, minthogy visszavegyetek kicsit, ha már ilyen szinten feléltek havi nem tudom, hánysz ezret úgy, hogy félrerakni is csak pár havi tartalékot tudtok?
Basszus, mi kevesebből élünk 4-en, 2 pici gyerekkel (mármint, kevesebbet élünk fél a bevételünkből, a többi megy mrgtakarításba), úgyhogy nekem elképzelhetetlen, hogy ennyivel fontosabb legyen a pénz, mint a családom.
Budapesten laktok, itt bőven van munka is, mit izgultok? Ha csak valami 200 ezres munkát kap, akkor is van havi 700 ezer a bevételetek.....
Azt mondom, ne menjen, hanem keressen munkát, de utána nagyon gondoljátok át a pénzköltési szokásaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!