Így hogy ne őrüljek meg itthon?
Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.
A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.
A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.
Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.
Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.
Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.
Es azamit en irtam?
Keresni kisgyerekes anyukakat es csapni egy jo kis pikniket,vagy akar valami kis sutogetest valahol?
Szerintem vannak fb csoportok ahol vannak Szekesfehervari kisgyerekes anyukak,akik ugyanigy ereznek mint te,es orulnenek ha egyutt programoznatok
72!
Helyi anyukákkal próbálkoztam, de itt nem jött össze.
Keresek fvári csoportot hátha 😊
Nem jott ossze ..
Strand nem jo,jatszoter nem jo,seta nem jo,fagyizas nalmas,Szekesfehervaron anyukak sincsenek valoszinuleg.🤦
Egyedul is ki lehet menni a gyerekekkel...
De neked ez sem jo.erre is van kifogas gondolom
Megis ha semmi nem jo akkor mi az istent akarsz csinalni?
Leirtunk neked 100 programoz egyiknse jo
Akkor folj otthon a sajat levedben...
Ez se jó, az se jó, semmi se jó. Mégis mit akarsz???
Igazat adok a hozzászóloknak, csak sza*od a kifogásokat mindenre de ezeken kívül ötleted sincs mit csinálj a saját gyerekeiddel!
80,Oke,akkor ne is probalozzon semmivel..semmimsem jo,de nem baj.
Nem is ertem minek pazaroljuk itt az idonket a kerdezore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!