Ha nem volt fizetve a tb- m itthon, és érvénytelen lett a taj számom attól a terhesgondozást , és terhesség megállapítást tudom állami intézetben csináltatni?
Kint tartozkodtam külföldön az elmúlt években, ingáztam. Itthon nem fizettem a tbt. Ha orvoshoz kellett menni akkor mentem magánorvoshoz.
Jövőhéten viszont sztk ba kértem időpontot.
A navnál már voltam bent, jeleztem nekik hogy kifizetem a hátralékot részletben, de határozatot még nem kaptam. Ilyenkor a terhesség megállapitást elvégzik az sztk ban, vagy elküldenek, mondván érvénytelen a taj.
Elvégzik, de kapsz majd egy csekket. Nekem így volt, mikor egyszer 1 hónapig nem volt tb-m.
Egy barátnőmnek nem évekre visszamenőleg ki kellett fizetnie...
Nem kell hogy ingyen ellássanak. A hátralékot is kifizetem, emiatt már voltam bent a navnál, csak a határozat nem jött még meg.
Ha most ezt is kiszámlázzák még utána akkor természetesen ezt is kifizetem. Itt a kérdés az volt hogy ellátnak e. Azért ide kértem az időpontot, mert ehhez az orvoshoz szerettem volna kerülnim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!