Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem volt fizetve a tb- m...

Ha nem volt fizetve a tb- m itthon, és érvénytelen lett a taj számom attól a terhesgondozást , és terhesség megállapítást tudom állami intézetben csináltatni?

Figyelt kérdés

Kint tartozkodtam külföldön az elmúlt években, ingáztam. Itthon nem fizettem a tbt. Ha orvoshoz kellett menni akkor mentem magánorvoshoz.

Jövőhéten viszont sztk ba kértem időpontot.

A navnál már voltam bent, jeleztem nekik hogy kifizetem a hátralékot részletben, de határozatot még nem kaptam. Ilyenkor a terhesség megállapitást elvégzik az sztk ban, vagy elküldenek, mondván érvénytelen a taj.

2022. nov. 16. 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10 Te érted amit írsz?

Te arra célzol, hogy amit TAJ hiányában számlát küldenek, abból 3* elmegy magába.

Ettől még nem lesz rendezve a hiányzó TAJ tartozása, aminek vállalta a kifizetését azért, hogy a szülésig és utána is legyen meg az ellátása.

Ez jó opció szerinted?

2023. febr. 10. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!