Így hogy ne őrüljek meg itthon?
Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.
A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.
A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.
Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.
Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.
Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.
Igazából én sem értem... mert eddig nem segitettél, csak kioktattál...
Vicces, kiírtam ezt egy babás csoportba is fb-on. Érdekes, ott mindenki tudott normális valaszt adni, nem beszólogatni. Itt komolyan a begyöpösödött otthon ülő anyukák vezetik le a feszültseget azon, aki ezen változtatni akar úgy érzem.
82 eeen kioktattalak??
Mirol beszelsz te ?
En irtam azt,hogy probalkozz a piknikkel.mi a franc volt azon kioktatas??
81
Én voltam az, aki azt írta, először, hogy beszélned kell a férjeddel, hogy többet legyen otthon.
Erre nem írtál semmit.
Tudom, hogy ti tudjátok, hogy mit miért csináltok. Miért dolgozik ennyit a férjed.
Én is tudom. Nem régiben indított az én párom is vállalkozást.
Tudom milyen. Menni kell, csinálni kell.
DE!
Ti saját magatoknak ugyanolyan fontosnak kell, hogy legyetek. Mert ez lesz a vége. Hogy bele fásulsz a dolgokba. A férjed meg megszakad.
Eleve úgy kell kialakítani a vállalkozást, hogy ne éjjel nappal ott lenni. Egész héten. Kell idő magatokra. Kell idő egymásra. Kell idő a gyerekekre.
Ennek nem lesz így jó vége.
A te problémádra a megoldás, ha a férjed többször van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!