Így hogy ne őrüljek meg itthon?
Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.
A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.
A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.
Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.
Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.
Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.
99, mert a megértés segít rajta? Attól hamarabb kimozdul?
A többség nem azt írta, hogy marha könnyű, hanem azt, hogy igen, nehéz, de nem megoldhatatlan.
Egyébként a 1,5 és a 4 sokkal közelebb van egymáshoz, nem hasonlítható egy kiskamasz és egy 1 éves esetéhez.
Nem akkora a különbség, hogy az egyik a babapancsolóra vágyik, a másik a kamikázecsúszdán csúszna. Így sokkal könnyebb is ( ha van akarat) összehangolni az igényeket.
Pestről költöztünk Fehérvárra, és van nyaralónak Gardonyban.
Elképzelni sem tudom hogy nem tudod magad feltalálni ezen a környéken. Sosem unatkozunk, és van rokon Pesten is, ha oda megyünk, alig bírunk választani a programok közül, de kisgyermekes családdal sokkal élhetőbb Fehérvár - Velence útvonal napi szinten, és csak kirándulásos alkalmakkor Pest.
Szerintem te pestet is megunnád 1 év alatt.
A legjobb környék. :)
Én itt feladtam 😅
Igaz, most jött pár kedves komment 😊
102!
Parat felsorolnál, hatha?!
24évig laktam fváron, most nem messze agardtól. Én valahogy nem találom meg ezeket a remek lehetősegeket. Itt nekem mar minden olyan hétköznapi, ami nem tölt fel.
Ha új lennék a térségben biztos izgi lenne. De hogy gyerekkorom óta itt élek, mindent körbejártam, ismerek már, igy annyira nem nyújt újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!