Így hogy ne őrüljek meg itthon?
Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.
A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.
A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.
Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.
Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.
Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.
Milyen semmit koszonsz te szerencsetlen?
80%-ban szuper program lehetosegeket kaptal de te csak huzod a szadat
Savanyu vagy mint a citrom.
Nem, nem kamu....
Kértem volna tippeket, ki mit csinálna.
Ehhez képest olyan ötleteket kaptam, ami számunkta nem jók. Mondjuk volt 1-2 közte ami kipróbalandó
De hogy még mindig itt vergődtők, hogy nekem semmi nem jó, én vagyok a szerencsetlen,erre mar nem tudok mit írni.
Irtatok strandot, játdzoteret és kb ennyit. Ezekre 2 gyerekkel egyedül, ismeretlen helyre nem indulok el
És nem, nem azért, mert neveletlen a 4 évesem, hidd el szófogadó gyerek. Csak épp van mellette egy dackorszakos, folyton síró kicsi, aki szinte 100%figyelmet kíván, nem tudok a nagyra is 100%öszpontosítani.
Így meg nem merek elindulni ezekre a helyekre
De itt mar neveletlen a gyerek, én vagyok a hülye, vagyok már minden is....
Keress jatszohazat a kozelben vagy bababarat kavezot esetleg valahol.
Vannak helyek ahol vigyaznak is a gyerekekre amig te megiszol egy kavet .szerintem havonta ketszer ha messzebb is van,megoldhato lenne elmenni oda.
Irtunk mi mar mindent is .
Strand,jatszoter,fagyi,seta,piknik,jatszohaz,itt a babarat kavezo otlete,
Bandazas masokkal,
Otthonit is,ami ugye nem jo mert nem otthon akarsz lenni,de arra szerintem jo,hogy muljon az ido
Szoval voltak itt otletek azert ...
124!
Pont erre várok 😅
Hogy ezeken kívül kapjak tippeket 😅
Ezt a kerdest szerintem jelenteni kene a ..csába mar
Egy nagy kamu vagy
Tudod mit? Gondolj amit akarsz....
125 komment, amiből 1 kezemen meg rudom szamolni a tippeket.
A tőbbi kiosztás,alázás.
Elmondtam, hogy azokkal a tippekkel mi bajom. Ennyi.
Jelentsd, ha neked jobb lesz az életed tőle.
Mert igazábol a 125 kommenttel pint nem mentem semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!