Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így hogy ne őrüljek meg itthon?

Így hogy ne őrüljek meg itthon?

Figyelt kérdés

Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.

A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.

A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.

Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.

Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.

Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.

2023. júl. 2. 14:04
 131/165 anonim ***** válasza:
100%

En konkretan a 125.valaszra ertettem,hogy eleg jo lehet .jatszohaz van irva ott meg a bababarat kavezo

De varj,kitalalom,nincs a kornyeken,es bar van kocsitok,nem fogsz elmenni keresni sem egyet,hatha van valahol ..

2023. júl. 3. 17:50
 132/165 anonim ***** válasza:
100%
[link] ne nyuglodj tovabb,nezz szer itt hatha valamit talalsz
2023. júl. 3. 17:53
 133/165 A kérdező kommentje:
De, játszoház tuti van. Bababarát kávézo viszont passz. Ennek utana nézek.
2023. júl. 3. 18:01
 134/165 anonim ***** válasza:
85%
Pontosan ezért írtam hogy mondj egy példát neked mi felelne meg mert amiket itt írtak egy se jó. Semmi nem jó mert mindehol figyelni kell a gyerekekre. Akkor fogadj egy bébiszittert és menj egyedül valahova. De gondolom az se jó neked
2023. júl. 3. 18:13
 135/165 anonim ***** válasza:
100%
De írt két példát hogy mit csinálnál légyszívesebben.?
2023. júl. 3. 19:29
 136/165 anonim ***** válasza:
100%

írj *

legszívesebben*

Valami ötleted magadtól csak van...

2023. júl. 3. 19:31
 137/165 anonim ***** válasza:
63%

Figyelj ha 136válaszoló szerinted mind hülye, szerintük te vagy az, akkor vajon kinek van igaza? Bár te az a típus lehetsz, aki váltig állítja hogy az összes autós ostoba mert a szembe sávban vezet…

Ezek után világos miért menekült a munkába szegény férjed.

2023. júl. 3. 20:13
 138/165 anonim ***** válasza:
100%
Javaslat ha vasárnap férjed otthon van akkor fogod magad és rá hagyod a gyerekeket és be ülsz az autóba és oda mész egésznap ahová kedved tartja .
2023. júl. 4. 05:34
 139/165 anonim ***** válasza:
72%
138 szerintem ez sem felel meg valamiert 🤣🤣
2023. júl. 4. 06:17
 140/165 anonim ***** válasza:
44%

Én maximálisan megértelek. Vélhetően az anyák kisebbik százalékába tartozunk.

Nekem már kamasz a gyerekem, és csak egy van, de azt elmondhatom, NINCS olyan szórakozás, ahol a gyerek is és én is jól szórakozott volna. Nem létezik, aki mégis állítja, az hazudik. Én gyűlölöm az állatkertet. De ennek ellenére minden évben 2-3-szor kivittem a gyereket, álltunk órákat az elefántnál. Nem szeretem az élményfürdőket. Ennek ellenére rengeteget jártunk/járunk, mert a gyerek imádja.

Mikor erre rájöttem, akkor eldöntöttem, hogy nem erőltetem a dolgot. Vittem a gyereket mindenfelé, lenyelve a békát, hogy ő jól szórakozzon. És csak azért tettem, mert tudtam, hogy eljön az én időm is. Heti egyszer pár órára csináltam olyat, ami csak engem szórakoztat! Sőt, minden évben egyszer-kétszer elmegyek ottalvós programra. Havi egyszer koncert, túra, buli, egyebek.

De minden napra beiktatok legalább félórát, ami csak az enyém, zavarás nélkül. Én csak így éltem túl az első 10 évet.

Mert elárulom, nem lesz jobb később sem. De a fenti módszerrel megtartható az egyensúly, és a józan ész. (utóbbit nagyon sokszor éreztem, hogy elveszítem)

2023. júl. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!