Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csajok hogy élnétek meg, ha...

Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…

Figyelt kérdés
Természetesen a főbérlő már tud róla.

2023. márc. 18. 06:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/169 anonim ***** válasza:
91%

Na de akkor miért nem választott másik férfit, akinek van lakása?

Nem értem a logikát 🤣

2023. márc. 23. 16:06
 62/169 anonim ***** válasza:
100%
61es amúgy ezt én sem értem pont ezt akartam kérdezni hogy akkor miért vele jött össze meg miért neki szül gyereket hiszen már az elején tudta hogy nincs saját lakása senki nem tartott pisztolyt a fejéhez most meg itt sír hogy nincs a férjének saját háza és albérletbe kell szülni meg hogy a saját otthon megteremtése az csak a férfi dolga xd vicc az egész nem is értem hogy ezt hogy gondolta.Hogy a pasi mindent megteremt ő meg bele ül a kész jóba? Xd
2023. márc. 23. 17:58
 63/169 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az ilyen mentalitású nők a háztartást sem szívesen vezetik, inkább csak halmozzák a koszit, hiába vannak otthon a gyerekkel.
2023. márc. 23. 18:57
 64/169 A kérdező kommentje:
Szerintem az itt kommentelő férfiak akik szerint közösen kell mindent előteremteni még otthon laknak 30 évesen a szüleiknél és nincs semmijük.
2023. márc. 23. 20:23
 65/169 anonim ***** válasza:
92%
Mondod te, akinek pasi kell, hogy fedél legyen a fejed fölött.
2023. márc. 23. 20:31
 66/169 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és én szégyellem magam helyetted is.

Miért te hol is laksz egész pontosan és mid van? Ja a lábad között egy punci, amire hivatkozva elvárod, hogy a hátsód alá pakoljanak mindent is? Ne szórakozzál már. Külön szánalmas, hogy te szólsz meg másokat, miközben egy életképtelen HP vagy, akinek kell egy here, hogy legyen tető a feje fölött. Nagy teljesítmény valóban.

Bármennyire is meglep a KÖZÖS élethez KÖZÖSEN kell megteremteni az anyagiakat, ez lenne a normális, nem az hogy a másiktól várjuk el, hogy 30-50 milliókat egyedül fizessen ki! A többség eleve hitelből vesz házat, mert ennyi pénz nem tud előteremteni, a hitelt pedig egyértelműen közösen fizetik, mert egy átlag fizetésből nem lehet hitelt is fizetni meg élni is.

Amúgy ha nem lenne pasikád mégis miből tartanád el magad, hm? Hol laknál? Mennél a híd alá csövezni? Szép teljesítmény mit ne mondjak.

2023. márc. 23. 20:47
 67/169 anonim ***** válasza:
100%
Ehh...elkényeztett gyakoris hercegnő. Össz-vissz annyi értéke van, mint a büdös pnája. És ezt is volt olyan hülye, aki felcsinálta. 👏
2023. márc. 23. 20:57
 68/169 anonim ***** válasza:
83%

Emberek, nem tűnik fel, hogy ez egy troll?

Aki így gondolkodik, nem is jön össze ilyen pasival.

2023. márc. 23. 20:59
 69/169 A kérdező kommentje:
Akinek nincs semmilye az annyit is ér!
2023. márc. 24. 07:24
 70/169 anonim ***** válasza:
100%

Ezen logika mentén te is annyit érsz. Az ellésen meg a láb szétrakáson kívül mit is tudsz felmutatni? Semmit, tehát annyit is érsz.

2023. márc. 24. 07:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!