Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Na de akkor miért nem választott másik férfit, akinek van lakása?
Nem értem a logikát 🤣
Én nő vagyok és én szégyellem magam helyetted is.
Miért te hol is laksz egész pontosan és mid van? Ja a lábad között egy punci, amire hivatkozva elvárod, hogy a hátsód alá pakoljanak mindent is? Ne szórakozzál már. Külön szánalmas, hogy te szólsz meg másokat, miközben egy életképtelen HP vagy, akinek kell egy here, hogy legyen tető a feje fölött. Nagy teljesítmény valóban.
Bármennyire is meglep a KÖZÖS élethez KÖZÖSEN kell megteremteni az anyagiakat, ez lenne a normális, nem az hogy a másiktól várjuk el, hogy 30-50 milliókat egyedül fizessen ki! A többség eleve hitelből vesz házat, mert ennyi pénz nem tud előteremteni, a hitelt pedig egyértelműen közösen fizetik, mert egy átlag fizetésből nem lehet hitelt is fizetni meg élni is.
Amúgy ha nem lenne pasikád mégis miből tartanád el magad, hm? Hol laknál? Mennél a híd alá csövezni? Szép teljesítmény mit ne mondjak.
Emberek, nem tűnik fel, hogy ez egy troll?
Aki így gondolkodik, nem is jön össze ilyen pasival.
Ezen logika mentén te is annyit érsz. Az ellésen meg a láb szétrakáson kívül mit is tudsz felmutatni? Semmit, tehát annyit is érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!