Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Figyelt kérdés
Természetesen a főbérlő már tud róla.2023. márc. 18. 06:52
111/169 A kérdező kommentje:
110-es akkor mi egy cipőben járunk! Szuper! Én is nagyon büszke vagyok ezért rá! Azért albérletbe nem szívesen szültem volna. Főleg egy panelba a szegények közé.. váá :S belegondolni is rossz
2023. márc. 28. 14:17
112/169 anonim válasza:
Kérdező, annyira éretlen vagy, hogy ilyen hazugsággal állsz elő. Ennyi idő alatt még ügyvédet sem tudtatok volna találni, nemhogy házat venni. Senki se hiszi el ezt a szamárságot.
Valld be, hogy csak fáj az igazság.
113/169 anonim válasza:
Hagyjátok már szerencsétlent. Valószínű valami fél szobás putriból írkál ilyeneket valamelyik nyomortanya közepéből.. elég baj ez neki.
114/169 anonim válasza:
De hogy, szép nagy, tágas kórteremben lehet.
116/169 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért fáj nektek ez? Ne legyetek irigyek. Tegyetek le valamit az asztalra inkább aztán meglesz az eredménye.
2023. márc. 28. 14:43
117/169 anonim válasza:
Ha-ha! Miután te leírtad, hogy életedben se tettél le semmit az asztalra, az az egyetlen teljesítményed, hogy terhes vagy, erre bármely nőstény állat is képes.
Szóval a helyedben mélyen hallgatnék, kérdező.
118/169 anonim válasza:
Kérdező, te rosszul értelmezted 110# válaszát:
"Szerencsére dolgos, szorgalmas, életre való férjem lett, neki pedig szintén hasonló mentalitású felesége."
""neki pedig szintén hasonló mentalitású felesége."" -->Tehát a feleség is dolgos, szorgalmas, életrevaló!
Ő PONT A TE ELLENTÉTED!
119/169 anonim válasza:
Bár én nem panelban lakom, de az túlzás, hogy ott csak szegények laknak. Ismerek orvosokat, akik ott élnek, és van olyan ismerősöm, nem egy, akinek rohadt sok pénze van, mégis panelban él, annyi, hogy Budán, nem egy rossz környéken. Nagyon éretlen, tapasztalatlan vagy te még.
120/169 anonim válasza:
Köszönöm szépen 118-as,azt hittem már rosszul írtam valamit, akkora itt a káosz a toronyban a kérdezőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!