Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Te milyen sikerről beszélsz? Na meg mit tettél?🤔
#141 Ő azt tette, hogy kitartóan vinnyogott a férjének, aki egyszer csak varázslatos módon előrántott farzsebből több tízmillió forintot és vett egy házat, hogy az amúgy semmihez sem értő, munkanélküli felesége végre befogja a száját.
Legalábbis a meséje szerint ezt vitte véghez, és most ezt javasolja másoknak is.
De ez még trollkérdésnek is nagyon gyenge, ennél azért hihetőbbeket is ki lehetne találni.
Ha a férjednek volt pénze, az nem a te sikered, érdemed, hanem az övé. Te csak a segged raktad bele az egészbe. Tehát mégegyszer, mi volt itt a közös siker?
Idézet 105#-től.
Na akkor nézzük csak:
"márc. 18. 06:52" kiírod a kérdést
"márc. 23. 12:52: ...a férjem nem tudott egy olcsó panellakást sem összerakni."
ELTELIK 22 óra 46 perc:
"márc. 24. 11:38: ...Azóta vettünk egy házat Budaörsön..."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
"53/104 A kérdező kommentje:
52-es ezért kérdezem pont, mert ha lenne egy közös lakásunk, akkor legalább válás esetén a fele nálam maradna.. De így válás esetén a gyerek meg én is "kapunk" egy fél kauciót, mert a férjem nem tudott egy olcsó panellakást sem összerakni.
márc. 23. 12:52"
"78/104 A kérdező kommentje:
Azóta vettünk egy házat Budaörsön. 150m2 dupla garázs. Ide már lehet szülni. Nem kell panelbérletbe. Kitörtünk a nyomorból.
márc. 24. 11:38"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!