Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Figyelt kérdés
Természetesen a főbérlő már tud róla.2023. márc. 18. 06:52
161/169 anonim válasza:
Nem kaptál elég választ a, kamudra, hogy kiemelted? Vagy vettél azóta, egy kastélyt?
162/169 A kérdező kommentje:
161-es nem vettük kastélyt, továbbra is Budaörsön lakunk. Szerencsére nem kell drága albérleteket fizetnünk, lassan 250-300e Ft egy normális lakás. Sajnálom azokat, akik nem tudtak összerakni egy lakásra sem... Mostmár ilyen árak mellett nem nagyon fog sikerülni nekik.
2023. máj. 17. 09:43
163/169 anonim válasza:
Jol eltem meg mindketszer. Kiszamoltuk, hogy ahol elunk, mi eri meg jobban: venni, es a hitelt fizetni, vagy berelni, es befektetni a fennmarado osszeget. Berelni erte meg jobban.
164/169 anonim válasza:
Ne etessétek már ezt a troll pasit. Évek óta az a hobbija, hogy nők nevében ír ki kérdést, mert azon élvezkedik, hogy lehet a nőket szidni. De annyira ostoba, hogy semmit nem fejlődik. Egyik kamu kérdése szarabb, mint a másik.
Kérdező! Ne fáradj! Az idióta meséidet csak a sorstársaid hiszik el, a sötét incelek. Kiírhatsz napi százat, mi nők attól továbbra is jól élünk a párjainkkal, te meg továbbra is verheted a szoba-konyhás mamahotelben a paplan alatt🤷🏼♀️
165/169 A kérdező kommentje:
164-es ne irigykedjél, egyszer téged is megtalál majd a szerelem. És ha keményen dolgozol talán egyszer már nem lesz álom, és egy közös otthon is összejöhet. Ha szerencséd lesz akkor nem egy lelakott putri panelben kell majd a lakótelepen szülnöd.
2023. máj. 17. 13:18
166/169 anonim válasza:
Nem zavar, hogy senki nem hisz neked? Csak nevetséges vagy, ennyi az egész
167/169 anonim válasza:
Jaj kérdező te tényleg nem látod, hogy kb MINDENKI röhög rajtad és szánakozik ezen a szánalmasan szar, kamu vergődéseden? :D Ennyire leégetni magad, már tényleg a nagyon gáz kategória.
168/169 anonim válasza:
#165! Kedves tőled, hogy így aggódsz értem, de a felsoroltakból mindenem megvan. Neked további jó álmodozást!😁
169/169 anonim válasza:
165
Már megint ez a megdolgozol érte, ha a szorid igazlenne, akkor annyit tettél, hogy megdugtak(mondjuk a mai világban a kurvák jól keresnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!