Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Figyelt kérdés
Természetesen a főbérlő már tud róla.2023. márc. 18. 06:52
81/169 anonim válasza:
Március 18kor írtad ki a kérdést most 24e van 6nap alatt sikerült ki törni a nyomorból meg házat venni? Érdekes 😂
82/169 anonim válasza:
Ez egy rakás szerencsétlenség
83/169 anonim válasza:
Nyilván provokáció a kérdésed, nagyon gyenge kis sztorit tálaltál. Legközelebb jobban probalkozz
84/169 A kérdező kommentje:
Kiderült közben, hogy van neki félretéve 150 MFt-ja abból vettük. Mégiscsak elért valamit 35 éves korára. Szerencsére hitel sem kell, meg nem valami átlagos lakótelepen kell felnőnie a gyereknek a szegények között..
2023. márc. 25. 08:53
85/169 anonim válasza:
Hát te nagyon beteg vagy :'D
86/169 anonim válasza:
Ha az albérleti panel lakást, Budaörsi családi háznak képzeled, lehet szedni kéne rá valamit!
Még néhány óra és az 5-ös lottót is megnyered :)
88/169 anonim válasza:
Inkább már nem is írok semmit xd
89/169 anonim válasza:
Hmm, lehet az én párom is rejtegeti a 150 misit. Majd kifaggatom. Lehet csak tesztel hogy albiban vagyunk 😵😂
Szépet álmodtál, jó éjszakát gyerekek 😂
90/169 anonim válasza:
Na én is körülnéztem itthon, még szerencse hogy olvastam az írásod. A szekrény aljában nekünk is itt áll a 150 milla.
Amúgy papírod van, szedsz gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!