Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Angliában élünk, 2 gyereket nevelünk albérletben, ami havi 920 font és ez csak az albérlet ára, erre jön még a rezsi, ruháztatás, heti bevásárlás….
Csak a párom keres lassan 4 éve, igaz soha nem kértem, hogy egyedül teremtse meg a pénzt, de ő így látta jobbnak, ha én itthon maradok, mint amit keresek azt bölcsire fizessük, igaz alig van itthon, rengeteget van távol tőlünk és még másod állása is van, ha nagyon szükségünk van a pénzre.
A különbség az, hogy neki 100.000 eurós ház van eladóban hitelmentesen Romániában, azt várjuk, hogy valaki megvegye és abból itt venni egy házat plusz hitel, de csak kevesebb lenne, mint az albérlet.
Szerintem ne legyél annyira maradi, hogy csak a párod dolga megteremteni mindent, nem tudom hány éves vagy, mit dolgoztál eddig, hogy sikerült be a baba, de ha úgy terveztétek a családalapítást, hogy most ebből egy baba lesz, akkor ne várd egyik napról a másikra, hogy a párod egy házat rakjon alátok.
"Szar dolog az irigység. Próbáljátok meg feldogozni, és tenni valamit az életben nem csak várni, hogy jöjjön a jóvilág!!"
Te sem sokat teszel, csak pottyantasz egy kölyköt, aztán részedről ennyi az összes tennivaló. A többit meg intézze el az apa. Szóval te csak ne nagyon adogass màsoknak tanácsokat mit tegyenek. Te sem tettél semmit a bszáson kívül. Azt meg mindenki más is tud. Nem vagy különleges ebben sem. Vegyél vissza a nagy lópofádból inkább.
Arany csillagom, TE mit tudsz felmutatni a középső ujjadon kívül? Úgy jössz itt a szüléssel, gyerek ellátásávál, mintha születésed óta ezt csinálnád, miközben még mindig csak terhes vagy. Eddig mivel voltál elfoglalva a munka helyett?
Egyébként meg marhára hihető, hogy a férjed csak úgy farzsebből előránt 150 millát, amiről te még csak nem is tudtál, és két hét alatt találtatok ÉS meg is vették egy lakást. Gondolom még az életben nem vettél ingatlant, különben tudnád, hogy az azért nem csettintésre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!