A kérdésem a következő lenne. Szerintetek lenne-e igény(vagy inkább kereslet) egy olyan ingatlanra amely?:
Elhelyezkedésben kiváló, üdülő övezetben,csöndes helyen van. A városhoz közel kb 10-15 perc tömegközlekedéssel.
A ház modern(nettó 160nm), 2 fürdőszobával van felszerelve.Tágas terekkel rendelkezik illetve 360 nm kertel.
Viszont 5en laknánk benne.. Rajtam kívűl lenne kiadva 4 embernek.Körülbelül 80-70 ezer forintért.
A kérdés hogy ennyi pénzért lenne-e olyan aki ezt az opciót választja és nem a panelt ahol sokkal kevesebbet kap viszont egyedül van és nem kell máshoz alkalmazkodnia.
Köszönöm a véleményeket! Kíváncsi vagyok ki mit gondol vagy mik a tapasztalatok az ilyen "lehetőségekről".
Szép napot.
Hogy kinek mi a jó elhelyezkedés az relatív.
Én külföldön élek, pontosan így. Mindenki szobát bérel, és nagyon tele van a F@$zom az egésszel, nő létemre is. Jövő hóbapban költözök egy studio lakásba, mindent megér, hogy nem kell kerülgetnem senkit. Hozzáteszem úgy vagyunk 5en, hogy 3 szingli, 1pár. 4 fürdő van, mindenkinek saját. 2 konyha, mosókonyha, hatalmas étkező, és 2 nappali, kert. 3 szintes ház.
De így is kényelmetlen. Tudnék mesélni az előző helyekről is, milyen sztorik voltak...
Szerintem aki együtt csövezik másokkal, az inkább a városban tenné.
Haverokkal laktunk így 3-an pár évig (előtte koleszban voltunk szobatársak), de idegenekkel nem közösködnék.
Akkor már inkább alakíts ki 3 garzonlakást a házban, és adj ki kettőt.
"Elhelyezkedésben kiváló, üdülő övezetben,csöndes helyen van"
Akinek ez szempont, az általában nem akar másokkal közösködni.
az ilyen közösen bérelt dolog inkább lakásban szokott működni, bár hallottam már olyat, hogy 6-7 egyetemista inkább egy házat bérelt ki, mint két lakást, mert olcsóbb volt.
Szóval szerintem ez neked akkor fog működni, ha egy-egy embernek olcsóbb lesz (vagy max. ugyan annyi), mint a városban szobát bérelni. Nem tudom, hogy az ár, amit írtál, az rezsivel értendő-e, meg hogy az adott városban mennyi szobát bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!