A kérdésem a következő lenne. Szerintetek lenne-e igény(vagy inkább kereslet) egy olyan ingatlanra amely?:
Elhelyezkedésben kiváló, üdülő övezetben,csöndes helyen van. A városhoz közel kb 10-15 perc tömegközlekedéssel.
A ház modern(nettó 160nm), 2 fürdőszobával van felszerelve.Tágas terekkel rendelkezik illetve 360 nm kertel.
Viszont 5en laknánk benne.. Rajtam kívűl lenne kiadva 4 embernek.Körülbelül 80-70 ezer forintért.
A kérdés hogy ennyi pénzért lenne-e olyan aki ezt az opciót választja és nem a panelt ahol sokkal kevesebbet kap viszont egyedül van és nem kell máshoz alkalmazkodnia.
Köszönöm a véleményeket! Kíváncsi vagyok ki mit gondol vagy mik a tapasztalatok az ilyen "lehetőségekről".
Szép napot.
Tulajdonosa válogatja. Én laktam olyan tulajjal aki velem egykorú volt, baráti viszonyban voltuk végig. Még jó is volt, mert a saját érdeke is volt, hogy mindig minden rendben legyen a lakásban.
De bele futottam olyanba is aki hivatalosan nem lakott ott, de azért volt, hogy egyszer csak megjelent kis bőrönddel, hogy ő most itt fogja kipihenni magát 1 hétig...
80k-ért egy szoba, 4 lakótárs, külterületen?
Hogyne….
Ki az a hülye, aki ezt kiveszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!