Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Szegényt hagyjátok, nagyon egyszerű.
Annyi esze sincs hogy rájöjjön a 69 es hozzászólásában, magát is minősíti.
Volt ilyen kolléganőm volt is sárga cetlije, nem is talált hasonló bolondot. Örülj hogy neked sikerült
Kevesebb mint egy hét alatt futotta házra? Nekem ez annyira furcsa, ez egy kamu kérdés
Plusz nyomor az alberlet? Meg csövesek akik oda szülnek?
A legnagyobb csöves az te vagy kérdező, szerintem én is meg masok is akik albérletben vannak, százszor többet érünk nálad.
Amúgy meg ki hiszi el hogy te fogsz magadnak egy palit aki újépítesű házba visz téged, ahelyett hogy egy normális nőt kapna, aki meg ha munkahelye nincs, de otthon kiválóan dolgozik :)
Álmodik a nyomor, de nagyokat
"csöves kukorica"
Ez véletlen nem annak a szutyok valo világnak a reklamjaban volt? Onnan szocializálódsz? 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!