Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csajok hogy élnétek meg, ha...

Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…

Figyelt kérdés
Természetesen a főbérlő már tud róla.

2023. márc. 18. 06:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/169 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint "véletlenke" lett az a gyerek, és a szemedben a férjed sem ér semmit...
2023. márc. 24. 07:44
 72/169 anonim ***** válasza:
100%

Szegényt hagyjátok, nagyon egyszerű.

Annyi esze sincs hogy rájöjjön a 69 es hozzászólásában, magát is minősíti.

Volt ilyen kolléganőm volt is sárga cetlije, nem is talált hasonló bolondot. Örülj hogy neked sikerült

2023. márc. 24. 08:15
 73/169 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező neked is csak annyi eszed van hogy szét rakd a lábaid meg hogy gyereket csináltass.Te úgy gondolkozol hogy a pasi dolga mindent előteremteni neked csak gyereket kell szülni meg nevelni a ház megteremtése meg a pénz előteremtése a pasi dolga hát ki kell ábrándítsalak ez közel sem így van.ilyen felfogással ne csodálkozz ha véletlenül utcán találod magad a gyerekkel de meg is érdemelnéd.Neked sincs semmid te sem tudsz semmit felmutatni.Én a te helyedben inkább meg sem szólalnék.
2023. márc. 24. 08:48
 74/169 anonim ***** válasza:
97%
Hát, bocsi, dee nektek sincs több eszetek, mint a kérdezőnek, ha ilyen kommentek után még mindig komolyan választok neki és nem látjátok, hogy csak trollkodik veletek 😃
2023. márc. 24. 08:52
 75/169 A kérdező kommentje:
Biztos nem vállalnék olyantól gyereket akinek nincs legalább egy új építésű háza. Meg nem tudja normális életszinvonalon eltartani a családját. Albérletbe csak a csöves kukoricák szülnek.
2023. márc. 24. 11:12
 76/169 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben hamarosan szülni fogsz, akkor hogyan is van ez? 🤷‍♀️😀
2023. márc. 24. 11:14
 77/169 anonim ***** válasza:
100%
Most már látom h troll kérdés
2023. márc. 24. 11:35
 78/169 A kérdező kommentje:
Azóta vettünk egy házat Budaörsön. 150m2 dupla garázs. Ide már lehet szülni. Nem kell panelbérletbe. Kitörtünk a nyomorból.
2023. márc. 24. 11:38
 79/169 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb mint egy hét alatt futotta házra? Nekem ez annyira furcsa, ez egy kamu kérdés

Plusz nyomor az alberlet? Meg csövesek akik oda szülnek?

A legnagyobb csöves az te vagy kérdező, szerintem én is meg masok is akik albérletben vannak, százszor többet érünk nálad.

Amúgy meg ki hiszi el hogy te fogsz magadnak egy palit aki újépítesű házba visz téged, ahelyett hogy egy normális nőt kapna, aki meg ha munkahelye nincs, de otthon kiválóan dolgozik :)

Álmodik a nyomor, de nagyokat

2023. márc. 24. 11:53
 80/169 anonim ***** válasza:
89%

"csöves kukorica"

Ez véletlen nem annak a szutyok valo világnak a reklamjaban volt? Onnan szocializálódsz? 🤣🤣🤣

2023. márc. 24. 11:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!