Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Na jólvan, de, ha a nő önálló keresetéből nem tudja eltartani magát és a gyereket, mi lesz akkor, ha esetleg valami történik a jól kereső férjjel?
Pár hete volt például, mikor egy autó elütött egy szarvast, az meg ráesett a mögött haladó magyar közútas autóra és meghalt a fiatal férj, 2 gyerekkel otthagyva a feleségét. És rengeteg hasonló esetről hallani.
Vagy balesetben lebénul a férj és fizetéséből hirtelen max a fele lesz csak, ami meg a kezelésire éveken keresztül el is megy majd.
Szóval nagyon nem árt, ha nő is képes eltartani a családot!
Nő vagyok én örököltem, abból vettünk házat, 3 gyereket is szültem 17 éves korom óta dolgozom, mikor rosszabbul ment, jártam mellett<k meg a 8 órás meló mellett takarítani, gyerekekre vigyázni. Olyan napom is volt 6ra mentem dolgozni, 13;30 ra takarítani majd onnan 7 re gyerekre vigyázni éjfélig, reggel 6 ra megint meló.
A férjem is amit tudott + ba beválalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!