Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csajok hogy élnétek meg, ha...

Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…

Figyelt kérdés
Természetesen a főbérlő már tud róla.

2023. márc. 18. 06:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/169 anonim ***** válasza:
100%
☝️Ennyi idősen neked is illene már az ellésen kívül mást is felmutatni. Már nem az 1800-as években élünk.
2023. márc. 21. 11:55
 42/169 anonim ***** válasza:
93%

Na jólvan, de, ha a nő önálló keresetéből nem tudja eltartani magát és a gyereket, mi lesz akkor, ha esetleg valami történik a jól kereső férjjel?

Pár hete volt például, mikor egy autó elütött egy szarvast, az meg ráesett a mögött haladó magyar közútas autóra és meghalt a fiatal férj, 2 gyerekkel otthagyva a feleségét. És rengeteg hasonló esetről hallani.

Vagy balesetben lebénul a férj és fizetéséből hirtelen max a fele lesz csak, ami meg a kezelésire éveken keresztül el is megy majd.

Szóval nagyon nem árt, ha nő is képes eltartani a családot!

2023. márc. 21. 11:56
 43/169 anonim ***** válasza:
98%
Miért ne lehetne albérletbe szülni? Mi is albérletbe lakunk 3-an, ha összejön újra a baba, akkor 4-en. 3 szobás, hosszú távú bérléssel kivett ingatlan, mindenünk saját a lakásba, prémium autónk van, nem kevés félre tett pénzünk. Egyszerűen csak gyűjtünk saját házra, mert nem akarunk hitelt felvenni a mai világba... Így előreláthatólag még 2-3évet albiba maradunk. Persze putrit pár millióért bármikor tudnánk venni, de nyilván a normális, lakható családi ház megvásárlása a cél. Viszont! Mindent előteremnteni nem kizárólag a férfi dolga. Igaz nálunk párom jócskán átlag felett keres, én a gyerekkel foglalkozok, de attól én sem a lábam lógatom. Kisvállalkozóként amég a gyerek oviba van, addig dolgozok. Nagyon sokat számít az én keresetem is, hiába jóval kevesebb, viszont arra pont elég ha párommal akármi történne, az életszínvonalunkat nagyjából fent tudjam tartani.
2023. márc. 21. 13:32
 44/169 anonim ***** válasza:
93%
Neked kérdező miért nincs saját lakásod? Eddig tán nem dolgoztál? Illett volna megkeresned a rávalót. Vagy a szulessel te le is tudod a rád eső részt? Számodra valószínűleg hihetetlen, de sokan munka mellett végezzük az otthoni teendőket, és nem a ferjunktol várjuk el , hogy a p*csank alá rakjon mindent.
2023. márc. 21. 14:20
 45/169 anonim ***** válasza:
82%
Meg majd kihatod a bélét és nevelheted fel egyedül a gyerekeket, dolgozhatsz 6 helyen.
2023. márc. 21. 14:22
 46/169 anonim ***** válasza:
12%
Itt majdnem mindenki költ mint Petőfi. Honnan veszitek h semmi penze nincs stb. Azt ugxe tudjatok mennyi heréskedő pasi van aki arra var h te mint nő told a luka alá a penzt csak h ne kelljen dolgozni. Felcserélik a nemi szerepeket. A nő is dolgozik, de nehogy már ő cipeljen minden terhet hagyjuk már ezt a hülye dumát
2023. márc. 21. 15:25
 47/169 anonim ***** válasza:
21%
Volt szerencsém ilyen palihoz. Tapasztalatból mondom. Valahogy sose volt pénze és kölcsön kéregetett. Megmondtam neki h én mint nő nehogy már egy pasiról gondoskodjak aki 3x erősebb mint én, simán dolgozhatna akármit..
2023. márc. 21. 15:26
 48/169 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom, úgy látszik akkor baj van velem, mert eszembe sem jutott elvárni a paromtol, hogy egyedül teremtsen nekünk fedelet a fejünk fölé. Összeházasodtunk, dolgoztunk, és együtt sikerült annyit összegyűjtenunk, hogy a gyerekünk már a saját hazunkba érkezzen. És most sem erzem azt, hogy nőként nekem az az egyuduli dolgom, hogy gyereket neveljek és háztartást vezessek.
2023. márc. 21. 15:36
 49/169 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok én örököltem, abból vettünk házat, 3 gyereket is szültem 17 éves korom óta dolgozom, mikor rosszabbul ment, jártam mellett<k meg a 8 órás meló mellett takarítani, gyerekekre vigyázni. Olyan napom is volt 6ra mentem dolgozni, 13;30 ra takarítani majd onnan 7 re gyerekre vigyázni éjfélig, reggel 6 ra megint meló.

A férjem is amit tudott + ba beválalt.

2023. márc. 21. 19:30
 50/169 anonim ***** válasza:
92%
A háztartás vezetése egy normális kapcsolatban, ahol mindkét fél dolgozik, teljesen alap, hogy KÖZÖS feladat, amiből mindkét félnek ki kell(ene) vennie a részét, tehát nem csak te (kéne) végzed. A gyereknevelés úgy szintén közös feladat, nyilván az első 2-3 évben a nő van otthon és értelemszerűen így többet is foglalkozik vele, de normális férfi, apa munka után és hétvégén ugyanúgy foglalkozik vele tisztába teszi, eteti stb. Szóval akkor miért is érzed magad kiváltságosnak, hogy neked a segged alá kell tenni bárkinek is egy házat? Azért, mert nagy kegyesen kihordod és megszülöd? Tudod ez a biológia "sara", így működünk mi emberek, a férfi a spermát adja, a nő kihordja és megszüli, ez van. Ha ezt ekkora tehernek érzed, hogy folyamatosan kiemeled, hogy "bezzeg én hordom ki és szülöm meg", akkor minek egyáltalán gyerek? A gyerekvállalás közös döntés, ha te a készbe akarod beletenni a valagad, akkor miért nem kerestél olyan férfit, aki palimadár módjára eltart egy hozzád hasonló élősködőt, akinek láthatóan büdös a munka és annyira önállótlan, hogy saját maga képtelen megfelelő anyagi hátteret biztosítani még saját magának is, nem hogy egy gyereknek? Te talán nem dolgozol, nem keresel pénzt? Akkor hogy tartottad el magad, míg egyedülálló voltál? A KÖZÖS ház megvásárlása baromira nem kizárólag egyedül a férfi feladata, normális nő ugyanúgy dolgozik, pénzt keres és közösen vesznek házat a párjával. Ha a férjed elhagy vagy kiraknak az albérletből, vagy neadjisten baleset éri, meghal vagy szimplán elveszti a munkáját, akkor mit csinálsz, hmm? Akkor kinek fogad nyomni a szánalmas hisztidet, hogy igen is tegyen a hátsód alá egy házat meg igen is tartson el?? Nevetséges komolyan, hogy milyen nők léteznek.
2023. márc. 21. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!