Csajok hogy élnétek meg, ha egy albérletbe születne a babátok? A férjem 35 de még nem sikerült lakást vennünk, én nemsokára szülni fogok, így marad az albi. Szerintetek ezt már elő kellett volna teremtenie a családjának? Sokan mondják ezt nekem…
Mekkora bukta lesz ebből...
De meg fogod érdemelni!
Hagyjátok már ezt a világ fejlettebb része szöveget, annyira unalmas.
5 évig laktam Németországban. Majd ha egy átlagos pár fizetésének olyan kevés része megy el albérletre itthon is, mint ott, akkor lehet ilyenekkel érvelni.
Meg ha olyan lesz majd a szociális háló. A két helyzetet össze sen lehet hasonlítani.
"Hát én fogom megszűlni a gyereket.. "
Örökbe fogadni is lehet nem kötelező szülni, szóval ez az érvelés elég gyér!
"Amióta világ a világ a férfi dolga a családot eltartani.."
1850-es évektől az egyenjogúságért küzdenek a nők. Az utóbbi évtizedekben már szinte teljesen megvalósult. Szóval le vagy maradva ~150 évvel!
"5 évig laktam Németországban. Majd ha egy átlagos pár fizetésének olyan kevés része megy el albérletre itthon is, mint ott, akkor lehet ilyenekkel érvelni."
Gondolom, valaki elmaradott területen, városokban a jövedelem fele minimum elmegy lakbérre, plusz a rezsi. Ott sem ingyen van, csak ott az emberek ezt el tudják fogadni és nem középkori normák szerint akarnak élni.
#8 a férfi dolga eltartani a családot?
Ha 1970-ben lennénk az oké lenne, de 2023 van 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!