Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bántátok meg, hogy lett...

Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körben több helyen is születtek babák. Mindenhol olyan 1-2 év körüliek kb a gyerkőcök (van ahol újszülött) és rájöttem, hogy lassan én is elérem azt a kort amikor már gondolkodik az ember, de őszintén 0 késztetést érzek rá, hogy legyen (pedig nő vagyok). A barátok élete teljesen átalakult és bár azt állítják szavakkal, hogy az isten áldása a gyerek és a gyerekvállalás a legszuperebb dolog a világon a tetteikből teljesen mást látok… dögunalmasak a mindennapjaik, amikor csak lehet próbálnak bulikat szervezni és lepasszolni a kölköt nagyinak meg papinak. A facebookon megy a csoda fotók posztolása, élőben meg az ágyon mobiloznak miközben a gyerek átrendezi a lakást és olyan fejük van, mint akik már most az egy év után k*rvára megbánták az egészet. Az egyik lány elhízott és elterült, mint a nagyalföld, az arca teljesen eltorzult (nyilván nem tehet róla szegény, de engem megijesztett milyen szinten átalakítja a terhesség a testet) . Akárhányszor látom bármelyik párocskát nyomaszt az egész… látni az arcukon, hogy elegük van és rohadtul bánják. Azt is érzem, hogy irigylik, hogy nekünk nincs és azt csinálhatunk amit akarunk.. Nem tinédzserekről beszélünk! 30+ Emberek

2023. márc. 5. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
100%
Igen en megbantam de vissza mar nem lehet csinalni. Ja es nem elveztem az anyasagot soha. szerencsere mar reg nem aktualis a dolog semmifele vonatkozasban. unoka nincs es nem is lesz.
dec. 8. 12:52
 72/72 anonim ***** válasza:

71, nagyon sajnálom..

Nem..

Azt igen nèha, hogy 4 lett

Imádom őket, vissza nem csinálnám,így, hogy ismerem őket, de tényleg sokkal egyszerűbb volna az élet csupán 2 gyerekkel.(3. Alkalommal ikrek lettek)

dec. 8. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!