Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bántátok meg, hogy lett...

Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körben több helyen is születtek babák. Mindenhol olyan 1-2 év körüliek kb a gyerkőcök (van ahol újszülött) és rájöttem, hogy lassan én is elérem azt a kort amikor már gondolkodik az ember, de őszintén 0 késztetést érzek rá, hogy legyen (pedig nő vagyok). A barátok élete teljesen átalakult és bár azt állítják szavakkal, hogy az isten áldása a gyerek és a gyerekvállalás a legszuperebb dolog a világon a tetteikből teljesen mást látok… dögunalmasak a mindennapjaik, amikor csak lehet próbálnak bulikat szervezni és lepasszolni a kölköt nagyinak meg papinak. A facebookon megy a csoda fotók posztolása, élőben meg az ágyon mobiloznak miközben a gyerek átrendezi a lakást és olyan fejük van, mint akik már most az egy év után k*rvára megbánták az egészet. Az egyik lány elhízott és elterült, mint a nagyalföld, az arca teljesen eltorzult (nyilván nem tehet róla szegény, de engem megijesztett milyen szinten átalakítja a terhesség a testet) . Akárhányszor látom bármelyik párocskát nyomaszt az egész… látni az arcukon, hogy elegük van és rohadtul bánják. Azt is érzem, hogy irigylik, hogy nekünk nincs és azt csinálhatunk amit akarunk.. Nem tinédzserekről beszélünk! 30+ Emberek

2023. márc. 5. 16:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
14%
#31: és gondolom ezt megindokolni még véletlenül sem tudod. Pusztán egyet nem értésed kifejezésére használsz olyan rövidítéseket, amiknek látszólag nem ismered a jelentését...
2023. márc. 6. 12:23
 32/70 anonim ***** válasza:
97%
Akinek magas az érzelmi intelligenciája, képes empátiára mindenképpen, nem tapos bele a másikba és nem beszél ilyen lekezelően a másikkal ahogyan Te teszed,nem is ismersz mégis becsmérelsz, nem ismersz itt senkit mégis megkérdőjelezed a szavahihetőségeiket..miért baj ha valaki a nehézségek ellenére is úgy gondolja megéri gyereket vállalni? Ugyanúgy szubjektív, mint ahogy más azt mondja megbánta, egyik sem elítélendő vagy lepontozandó..
2023. márc. 6. 12:30
 33/70 anonim ***** válasza:
12%
#33: Na látod, ez a baj, és pontosan igazolod amit írtam. Mondhatnám, hogy funkcionális analfabétizmus, de valószínűleg ezt a szót sem érted. Nem, sehol nem írtam olyat, hogy baj, amiért te a nehézségek ellenére is örülsz neki.
2023. márc. 6. 12:44
 34/70 anonim ***** válasza:
96%

"Ellenben a sok önigazoló anyuka fossa a kommenteket és szopja fel egymást, hogy a nehézségek ellenére ez mégis milyen jó"

?????

A kérdező kikéri magának, hogy önigazolna, de aki leírja, hogy nem bánja a gyerekét, az biztos önigazol?

Eskü, nem értem, mi olyan elképzelhetetlen abban, hogy az emberek többsége szereti a gyerekét, ezért, ha fáradt is néha, azt gondolja, jó hogy van?

Mi legalább nem tagadjuk, hogy van, aki megbánja és nem tagadjuk, hog vannak nehézségek és hogy nem mindenkinek való az anyaság, a kérdező az, aki nem képes elfogadni a dolog másik oldalát, azt, hogy azért, mert szerinte más így éli meg az anyas@got, még nem igaz.

Ez kb. olyan, mintha én most azt írnám, hogy látom a gyermektelen ismerőseimen, hogy irigyek rám, mert nekem van gyerekem, nekik meg nincs és de sz*r életük van, hogy nem élhetik ezt át. De sztem ilyet itt senki nem írt.

2023. márc. 6. 12:48
 35/70 anonim ***** válasza:
76%
"Ellenben a sok önigazoló anyuka fossa a kommenteket és szopja fel egymást, hogy a nehézségek ellenére ez mégis milyen jó." Ez valóban egy kedves komment...
2023. márc. 6. 12:48
 36/70 anonim ***** válasza:
20%
A primitív éne megmutatkozott :D biztos értelmes ember lehet. Mellesleg nincs lepontozva az, aki leírta, hogy megbànta, csak 1 hozzászóló és te. Mi értelme hazudozni?
2023. márc. 6. 13:15
 37/70 anonim ***** válasza:
82%
De mit szeretnél aranybogár, hogy hazudjuk azt, hogy sz@r? Te megbántad, hát így jártál, lehetett volna védekezni, de gondolom eszed nem volt végiggondolni, csak a hormonok irányítottak. De ettől miért mást szidsz, mert nem tudod elképzelni, hogy mi igenis élvezzük?
2023. márc. 6. 15:29
 38/70 anonim ***** válasza:
88%
Ma olyan világban élünk ahol azt kell bizonygatni,hogy valaki örül.hogy gyereke van, s boldog vele. Írom ezt úgy,hogy nincs gyerekem.
2023. márc. 6. 17:29
 39/70 anonim ***** válasza:
100%

1 éves a kislányom

zenélek, terhesen is és pár hónapos babával is mentem koncertezni.

Voltam többször házibuliban, borfesztiválon, kolbásztöltő fesztiválon, busó járáson, nyaralni, balatonra strandolni, járok masszázsra, sokszor találkozom a barátaimmal...

Gyerek mellett/ gyerekkel is sok mindent lehet csinálni. Csak fel kell mérni a lehetőségeinket, erőnket.

2023. márc. 6. 18:11
 40/70 anonim ***** válasza:
0%
#38: Honnan vetted egyáltalán, hogy van gyerekem és én magam bánom? Erről beszélek funkcionális analfebétizmus...
2023. márc. 7. 06:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!