Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?
#50: Te ítélkeztél a kezdetektől fogva? Ezek szerint neked még több a gondod mint nekem?
#51: Emlékeztetnélek melyik kérdés alatt írunk: "Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?" Van még kérdés? Ja hogy nyelvészkedünk? Idézzem a wikipédiát mondjuk? Nem sikerült megértened többedszerre sem a mondandómat, mert nem arra reagáltál, hanem hozzáköltöttél. És mint sokszor írtam, senkit nem érdekel, hogy van-e gyereked és az sem, hogy mennyire vagy boldog tőle, hanem, hogy ítéletet mondtatok azok felett akiknek nincs, vagy akit ez kevésbé tesz boldoggá, majd szépen egymást felszopkodva önigazoltatok, tehát nyilván nem nálam van a gond, hanem ott ahol ezt ennyire meg kell mutatni kifelé.
A hozzáköltéshez pedig:
"remélted a gyerekem elveszíti az anyját" Nem írtam hogy veszítse el az anyját senki, hanem azt, hogy olyan nevelje fel akit tud összetett mondatokat értelmezni, kellemetlen lesz, ha másodikban a szöveges matekházit rosszul adja be esetleg a gyerek.
"...mert rossz anya lennél." Többedszerre feltételezed a nememet, amiről szintén fogalmad sem lehet.
Egyébként továbbra is várom, hogy szerinted/szerintetek mire vagyok irigy. Nyilván ez is mehet a fenti felsorolásba, de kíváncsi lennék, ezt hogyan költötted hozzá a dologhoz.
#53: Hol feltételeztem hogy lányod van? Olyan esetben nem te neveled, mikor mondjuk tanár, nevelő, dadus stb. Aki tud összetett mondatokat értelmezni. De látom ezt is ki kellett volna fejteni. De akkor meg megmagyaráznád, hogy a tanár a hülye.
Hogy jött ide az anyám? Tényleg oldalak óta azon vitázunk, hogy nem tudsz összetett mondatokat értelmezni, és még te szólogatsz be, te sértegetsz másokat, és még te gondolod, hogy neked van igazad. Látod és még a nemi kérdésbe se tudtál beleállni, mert ahhoz is béna voltál... Csak így tovább... Jó lesz ez...
De ha te máshogy látod ezt az egészet, illetve csak a rosszat látod, akkor miért nem tartod meg magadnak?
Amúgy meg attól hogy "te azt látod" attól még lehetnek jó élményeik is a gyerekekkel, meg ha nem akarsz gyereket, akkor ne keress olyan dolgokat, amikre ráfoghatod..
Így is sok olyan szülő vállal gyereket, akiknek amúgy nem is lenne szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!