Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bántátok meg, hogy lett...

Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körben több helyen is születtek babák. Mindenhol olyan 1-2 év körüliek kb a gyerkőcök (van ahol újszülött) és rájöttem, hogy lassan én is elérem azt a kort amikor már gondolkodik az ember, de őszintén 0 késztetést érzek rá, hogy legyen (pedig nő vagyok). A barátok élete teljesen átalakult és bár azt állítják szavakkal, hogy az isten áldása a gyerek és a gyerekvállalás a legszuperebb dolog a világon a tetteikből teljesen mást látok… dögunalmasak a mindennapjaik, amikor csak lehet próbálnak bulikat szervezni és lepasszolni a kölköt nagyinak meg papinak. A facebookon megy a csoda fotók posztolása, élőben meg az ágyon mobiloznak miközben a gyerek átrendezi a lakást és olyan fejük van, mint akik már most az egy év után k*rvára megbánták az egészet. Az egyik lány elhízott és elterült, mint a nagyalföld, az arca teljesen eltorzult (nyilván nem tehet róla szegény, de engem megijesztett milyen szinten átalakítja a terhesség a testet) . Akárhányszor látom bármelyik párocskát nyomaszt az egész… látni az arcukon, hogy elegük van és rohadtul bánják. Azt is érzem, hogy irigylik, hogy nekünk nincs és azt csinálhatunk amit akarunk.. Nem tinédzserekről beszélünk! 30+ Emberek

2023. márc. 5. 16:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%
49. Ha médiakutató vagy sem érdekel senkit a véleményed abban a témában, hogy te személyesen megbántad-e a gyerekvállalást. Mi van sikerült kikeresni mit jelent a funkcionális analfabétizmus gyorsan váltottál értő olvasásra? Akkor pörgess kicsit és értően olvasd vissza magad! A fröcsögő stílusodban benne van az értékítéleted, illetve “fossa a sok kommentet a sok önigazoló anya, hogy milyen jó”. Ezt te írtad. Képzeld el, azért fossák az anyák, mert őket kérdezték, nem téged, akinek nincs gyereke. Miért érezted megszólítva magad? Ha te annyira nem akarsz gyereket, mit keresel itt? Én nem azt veszem zokon, hogy neked nincs gyereked, mert nem izgat, de azt igen, hogy lenézően beszélsz azokról, akik élvezik és, hogy véleményt mondasz olyan témában amihez semmi közöd. Ha majd lesz olyan kérdés, hogy megbántátok, hogy nem lett gyereked, bátran kommentelj és én, mivel nem nekem szól nem fogok.
2023. márc. 8. 16:36
 52/70 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen és megkérdőjeleztél mint szülőt, remélted a gyerekem elveszíti az anyját és más neveli. Te ezt reméled, ez a te bizonyítványod. Én nem mondtam olyat, hogy remélem sosem tudod meg milyen ha van gyereked, mert rossz anya lennél. Ez a különbség kettőnk között. Vigyázz az epédre, mert ez a sok rosszindulat egyszer meg fog betegíteni! 🥰
2023. márc. 8. 16:39
 53/70 anonim ***** válasza:
0%

#50: Te ítélkeztél a kezdetektől fogva? Ezek szerint neked még több a gondod mint nekem?

#51: Emlékeztetnélek melyik kérdés alatt írunk: "Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?" Van még kérdés? Ja hogy nyelvészkedünk? Idézzem a wikipédiát mondjuk? Nem sikerült megértened többedszerre sem a mondandómat, mert nem arra reagáltál, hanem hozzáköltöttél. És mint sokszor írtam, senkit nem érdekel, hogy van-e gyereked és az sem, hogy mennyire vagy boldog tőle, hanem, hogy ítéletet mondtatok azok felett akiknek nincs, vagy akit ez kevésbé tesz boldoggá, majd szépen egymást felszopkodva önigazoltatok, tehát nyilván nem nálam van a gond, hanem ott ahol ezt ennyire meg kell mutatni kifelé.

A hozzáköltéshez pedig:

"remélted a gyerekem elveszíti az anyját" Nem írtam hogy veszítse el az anyját senki, hanem azt, hogy olyan nevelje fel akit tud összetett mondatokat értelmezni, kellemetlen lesz, ha másodikban a szöveges matekházit rosszul adja be esetleg a gyerek.

"...mert rossz anya lennél." Többedszerre feltételezed a nememet, amiről szintén fogalmad sem lehet.

Egyébként továbbra is várom, hogy szerinted/szerintetek mire vagyok irigy. Nyilván ez is mehet a fenti felsorolásba, de kíváncsi lennék, ezt hogyan költötted hozzá a dologhoz.

2023. márc. 9. 06:53
 54/70 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nem ítelkeztem, Te fröccsögsz itt oldalakon keresztül...
2023. márc. 9. 07:11
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
53. Remélem a gyereked más neveli. Szerinted milyen esetben fordul elő, hogy a gyerekemet más neveli? Hm? Ja te csak úgy oda akartál szúrni, azt nem kívántad, hogy a gyerekemnek ne legyen anyja. Akkor anyád nem prosti, de nézesd meg milyen nemi betegségei vannak 🙃 Amúgy te meg feltételezted, hogy lányom van, még sem kötöttem bele, mert teljesen mindegy. Legalább a saját szabályaidat tartsd be mucus! Amúgy több értelmet nyerne, ha férfi lennél miért kötsz bele nőkbe. De majd most jön, hogy te sem férfi, sem nő vagy, te vagy a nemtelen médiakutató, igazságosztó 😆😆
2023. márc. 9. 09:05
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
Úristen....
2023. márc. 9. 09:58
 57/70 anonim ***** válasza:
0%

#53: Hol feltételeztem hogy lányod van? Olyan esetben nem te neveled, mikor mondjuk tanár, nevelő, dadus stb. Aki tud összetett mondatokat értelmezni. De látom ezt is ki kellett volna fejteni. De akkor meg megmagyaráznád, hogy a tanár a hülye.

Hogy jött ide az anyám? Tényleg oldalak óta azon vitázunk, hogy nem tudsz összetett mondatokat értelmezni, és még te szólogatsz be, te sértegetsz másokat, és még te gondolod, hogy neked van igazad. Látod és még a nemi kérdésbe se tudtál beleállni, mert ahhoz is béna voltál... Csak így tovább... Jó lesz ez...

2023. márc. 10. 11:17
 58/70 anonim ***** válasza:
100%
57. A tanár nem nevel, hanem tanít. Te beszélsz arról, hogy nem tudok értelmezni mondatokat kommenteken keresztül (ami már elképesztő unalmas) miközben te vagy az egyetlen aki olyan szavakkal dobálózik amit nem ért. Egyetlen esetben fordulhat elő, hogy a gyerekemet nem én nevelem, ha elveszik tőlem, vagy meghalok. Te ezt kívántad. Ez van mögötte, amit reméltél a gyerekemnek. Persze te nem azt akartad, de érdekes, hogy annyira büszke vagy az értelmezési képességeidre, hogy amit te mondasz, kívánsz annak a mögöttes tartalmát nem fogod fel. Anyád úgy jön ide, hogy ha azt mondom, vizsgáltasd ki anyádat mennyi nemi betegsége van, akkor én nem prostiztam le. Ugyanolyan baromság, mint hogy te nem kívántad, hogy a gyerekemnek ne legyen anyja. Értelmezés ugye. Azért hoztam anyádat, mert az tuti van, gyerekedet nem tudtam felhozni, habár egy gyerekes témánál vagyunk. Egyébként te írtad, hogy a lányomat kiveszem az iskolából, de mégegyszer ennek annyira nincs jelentősége, mint annak, hogy te férfi vagy vagy nő. És nem senkit sem sértegetek, mert hót egyedül vagy a gyerekmentes vergődéseddel egy olyan kérdésben amihez semmi közöd. És ha már a sértegetés, te használhatsz olyan szófordulatokat, hogy felszopjuk egymást, funkcionális analfabéták vagyunk, vergődünk de a jó isten mentsen meg attól, hogy a szent gyermekmentes médiakutató atyaúristent felkérdezze valaki. Ugyanis én nem sértegettelek, csak az értelmező professzor támadásnak veszi, ha valaki szóvá teszi, hogy magácskának ugyan mi köze van a témához. Te kívánhatod, hogy más nevelje a gyerekem, az tök oké, de a te véleményed mindenki fogadja el. Oldalakon keresztül nem tudsz arra a kérdésre válaszolni, hogy ha nincs gyereked miért válaszolj egy olyan kérdésre, hogy megbántad-e, hogy van. A macskatartók csoportjába is fröcsögsz, hogy te sosem akarsz macskát? Hm?
2023. márc. 10. 11:37
 59/70 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy olyan témát hoztál fel, amely eléggé érzékeny. Szokták mondani, hogy hiába felnőtt az ember lehet akár hány éves ha érzelmileg nem elég érett vagy akár szellemileg. Itt is ez a gond, és engedd meg ezt a személyeskedést, hiszen a megfogalmazásod alapján sok sok anyukával ezt tetted. Bár még nem vagyok anyuka, de hiszem azt, hogy egy gyermek vállalása nem csak egy telefon egy kolonc a nyakba vagy egy hiba vagy bármi rossz dolog lenne, hanem egy csodálatos élet, önmagunk képmása aki abszolút nem tehet arról hogy megszületik. Akit szeretettel és csodálattal és mérhetetlenül nagy óvással veszünk figyelembe. Ezt igazán csak azt tudja átérezni aki empatikus a témával kapcsolatban. De ezzel a megnyilvánulással nem igazán látszol annak.
2023. márc. 17. 20:44
 60/70 anonim ***** válasza:

De ha te máshogy látod ezt az egészet, illetve csak a rosszat látod, akkor miért nem tartod meg magadnak?

Amúgy meg attól hogy "te azt látod" attól még lehetnek jó élményeik is a gyerekekkel, meg ha nem akarsz gyereket, akkor ne keress olyan dolgokat, amikre ráfoghatod..

Így is sok olyan szülő vállal gyereket, akiknek amúgy nem is lenne szabad.

2023. márc. 18. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!