Nem bántátok meg, hogy lett gyereketek?
Figyelt kérdés
Ismeretségi körben több helyen is születtek babák. Mindenhol olyan 1-2 év körüliek kb a gyerkőcök (van ahol újszülött) és rájöttem, hogy lassan én is elérem azt a kort amikor már gondolkodik az ember, de őszintén 0 késztetést érzek rá, hogy legyen (pedig nő vagyok). A barátok élete teljesen átalakult és bár azt állítják szavakkal, hogy az isten áldása a gyerek és a gyerekvállalás a legszuperebb dolog a világon a tetteikből teljesen mást látok… dögunalmasak a mindennapjaik, amikor csak lehet próbálnak bulikat szervezni és lepasszolni a kölköt nagyinak meg papinak. A facebookon megy a csoda fotók posztolása, élőben meg az ágyon mobiloznak miközben a gyerek átrendezi a lakást és olyan fejük van, mint akik már most az egy év után k*rvára megbánták az egészet. Az egyik lány elhízott és elterült, mint a nagyalföld, az arca teljesen eltorzult (nyilván nem tehet róla szegény, de engem megijesztett milyen szinten átalakítja a terhesség a testet) . Akárhányszor látom bármelyik párocskát nyomaszt az egész… látni az arcukon, hogy elegük van és rohadtul bánják. Azt is érzem, hogy irigylik, hogy nekünk nincs és azt csinálhatunk amit akarunk.. Nem tinédzserekről beszélünk! 30+ Emberek2023. márc. 5. 16:24
61/70 anonim válasza:
Úgy értem nem sok, hanem csak vannak jó néhányan olyanok, akiknek nem is lenne szabad szülni, mert a végén csak elb*sszák a gyerek életét..
62/70 anonim válasza:
#16 így van, ráadásul bírom ezt a mostani "trendi" szöveget, hogy "ha tudtam volna hogy ilyen lesz, akkor nem vállaltam volna gyereket", vagy a "nem nekem való az anyaság"
Komolyan, mit hittek az ilyenek? Hogy egy baba egész nap csak mosolyog/gügyög? Hogy egy kisgyerek egész nap csak puszilgat, ölelget, játszadozik? Aha, úgy látom még mindig benyalják sokan a kormánytól a vattacukrot.
Ne értsen senki félre, ilyen pillanatai is vannak az anyaságnak, bőven! :)
Aki meg önismerethiányos, az vessen magára, szépen elcseszi a gyereke (aki amúgy aztán semmiről nem tehet) életét.
63/70 anonim válasza:
#38, akkor minek jöttél ebbe a kategóriába?
64/70 anonim válasza:
Szerintem igaza volt, miért szerinted normális hogy bizonygatni kell? Szerintem nagyon nem.
65/70 anonim válasza:
#64, de miért kéne bizonygatni?
Szerinted mindenki hazudik aki azt mondja, boldog, hogy gyereke van?
66/70 anonim válasza:
Nem, de az előző válaszolónak szintén megmondtad a tutit. Egyébként én a kérdésre mondom, ez a kérdés azt jelenti hogy bizonygatni kéne hogy miért jó miért nem.
67/70 anonim válasza:
Szóval... Aki válaszol a kérdésre, és netalántán azt meri mondani, hogy ő összességében nem bánta meg, az bizonygat? Gondoljuk már ezt át szerintem.
68/70 anonim válasza:
Az a baj, hogy a gyermektelen emberek általában azt bizonygatják, hogy milyen jó nekik gyerek nélkül, meg szinte minden ilyen kérdés alatt leírják az összes rossz dolgot, amit ők hisznek, hogy mivel jár.
69/70 anonim válasza:
És én ezt most nem rosszindulatból írtam, csak sosem értettem, a gyerekmentesek mit keresnek a gyerekvállalás kategóriában.
70/70 anonim válasza:
67 nagyon rossz vagy szövegértésből, na csá :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!