Számotokra melyek a legkidegesítőbb szavak, kifejezések, amiket anyukák, apukák használnak?
63.
Sok nő férje van annyira megértő, és nem egy paraszt, hogy elvárja 9 hónapos terhesen is a sima p*ncit. 😉
Na nekem estek a szormokok 😂
Nem cserel le emiatt a ferjem, de szamomra alap hogy igenyes vagyok es nem varom el hogy leadja a szintet csak mert x eve egyutt elunk 😉
Tök szupi neked, hogy tudtál szőrteleníteni hatalmas hassal :)
Én megpróbáltam szülés előtt és majdnem kinevetett a szülésznő :D kissé érdekesre sikerült :D
Beb*szna, ha az igényesség egy nőnél ott kezdődne, hogy 9 hónapos terhesen otthon, segítség nélkül simára tudja magát szedni. 🤣
Van olyan is, de hihetetlen nyomorultságra utal valakit "igénytelennek " nevezni, mert ő nem tudja, vagy nem akar próbálkozni.
Meg az is beb*szna, ha ezzel "tartozni" kéne bárkinek is.
Kihordom és megszülöm a közös gyerekünket, innentől kezdve semmivel nem tartozom míg terhes vagyok.
Az már régen rossz, ha apuci elvárja. Valószínűleg nagyon mély kapcsolat lehet az. 😂
70, kösz, nem tartok igényt ilyen "férfire". 😄
Szomorú, hogy ilyen sekélyes házasságban kell élned, és fogalmad sincs arról, milyennek kellene lennie egy igazi házasságnak. 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!