Számotokra melyek a legkidegesítőbb szavak, kifejezések, amiket anyukák, apukák használnak?
-Szivárványbaba... Akár óvodás gyerekre is... Értem én, hogy elvesztettél előtte egy babát, de ez így borzasztóan nyomasztó.
-iszi, tápi, hami, tejci, hurci, mosipopi, mosimami... Indokolatlan gügyögés... Én is hordozom, én is használok mosható pelenkát, de ezek a bugyuta kifejezések fájnak.
-királyi többes...múltkor egy ismerős mondta, hogy 4 napja nem kakiltunk... Reflexből visszakérdeztem, hogy te sem? Akkor esett le neki,hogy mit mondott, és saját magán röhögött egy jót.
A legdurvább eddig egy kismamás csoport volt ahol azt írta az egyik anyuka, hogy "belekakiltunk a magzatvízbe"🤦♀️🤦♀️🤦♀️persze vérig sértődött, mikor az admin is szólt, hogy max a baba kakilt bele, anyuka nem.
Az is visszatetsző, mikor valaki úgy említi a gyerekét, hogy "enyémgyerek"... Pl: enyémgyerek 9 hónaposan kezdett mászni... Miért nem lehet azt írni, hogy a gyerekem, lányom, fiam... Enyémgyerek... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cicista🤣🤣🤣🤣
Nekem amikor azt mondják szerelemgyerek. Felénk az a házasságon kívüli gyereket jelenti, nem azt, hogy apu meg anyu nagyon szerelmesek 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!