Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha se kedvem, se...

Mit tegyek, ha se kedvem, se erőm visszamenni a fiamhoz és a férjemhez?

Figyelt kérdés

9 hónapos, többemberes baba. Az elején még nyugtatott mindenki, hogy majd ahogy nő, telik az idő és felfedezi a világot, nyugodtabb lesz, nem csak nálam fog megnyugodni, nem fog mindig igényelni... Hát ez nem így lett, úgy érzem, hogy ahogy nő, csak rosszabb minden.

Nagyon nem vagyok boldog anyukaként. Megbeszéltük a férjemmel, hogy egy hétre elutazom, hogy kicsit pihenjek, feltöltődjek, ők megoldják az otthonlétet és csak akkor hív, ha nagy baj van. Szerencsére semmi baj nem volt, holnap mennék haza, de egyszerűen a sírás fog el, ha erre gondolok. Hogy újra kezdődik a mókuskerék, a nem alvás, az, hogy a gyerekem nélkül még wc-re sem tudok elmenni (már jön utánam és üvölt az ajtó előtt).

Többször már az is megfordult a fejemben, hogy összepakolom otthon a dolgaim egy részét napközben, bepakolok a kocsiba és amikor a férjem hazaér, én lelépek... Szóval ezektől a gondolatoktól érzem, hogy ez nem sima rossz kedv, vagy depi a téli szürkeség miatt.

Valahol azt is érzem, hogy ide szakember segítsége kéne, de abban sem vagyok biztos, hogy én ebben akarom leélni az életemet, így.

2022. márc. 6. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "megengedte"? Felnőtt nő vagyok, nem kell senkinek az engedélye. Jézusom...
2022. márc. 6. 22:57
 32/81 A kérdező kommentje:
De a bölcsihez még nem túl kicsi?
2022. márc. 6. 22:57
 33/81 anonim ***** válasza:
95%

Mi az, hogy mit tegyél? 3 lehetőséged van:

1. Összeszorítod a fogad és hazamész

2. Megbeszéled a férjeddel, hogy maradsz még egy hetet, de nem fog változni semmi, a hét leteltével ugyanígy szenvedni fogsz.

3. Megmondod a férjednek, hogy elég volt, többé nem mész haza, legyenek boldogok.

2022. márc. 6. 22:59
 34/81 anonim ***** válasza:
77%

De kell az engedélye, mivel anya vagy és alapvető kötelességed ellátni a gyermeked. Màr nem csak magadért tartozol felelősséggel! Na most te napokra ott hagytad a gyereked édesanya léttedre. De nem ez a legszánalmasabb, hanem hogy még neked áll fentebb.

Bölcsibe már egész nyugodtan járhat. De ha ennyire zavar a helyzet ennek már igazán utána járhattál volna.

2022. márc. 6. 23:03
 35/81 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem kb. mindegy mit csinálsz, ha nem te, elôbb-utóbb a férjed fog kilépni ebbôl a házasságból.

A gyereket viszont sajnálom. Azt írod, nem erre számítottál. Hát ô sem... És nem ezt érdemli :(

2022. márc. 6. 23:04
 36/81 Derjaderja ***** válasza:
79%
Az engedélye nem kell, csak hogy bevállaljon egy hétre egy szepás kisbabát, akitől elmenekült az anyja.
2022. márc. 6. 23:05
 37/81 anonim ***** válasza:
77%

Menj szakemberhez, a gyakori talán többet árt, mint használ. Lehet igazuk van, lehet jó tanácsok is, de ha benned nem úgy csapódik le, nem tudod befogadni, akkor nem lesz jobb. (A rossz tanácsokról meg a mocskolódásról meg ne is beszéljünk.) A szakember ezzel szemben specifikusan neked, a neked megfelelő módon fog segíteni.

Írtad, hogy ez most nem vigasztal, de tény, hogy ez az 1-2 év, annak a 18-nak, vagy tágabban nézve, ideálos esetben olyan 60-70-nek, amíg a gyereked lesz, nagyon kis része. Kitartást ide a kezdetekhez!

2022. márc. 6. 23:06
 38/81 anonim ***** válasza:
57%

16 hónapig nem aludtam,és ráadásul egyedül nevelem a kislányom.

Nemhogy örülnél hogy kaptál egy hét pihit. Nem szégyelled magad ??Fogd meg magad,indulj meg haza,es fejezd be ezt a hisztit

2022. márc. 6. 23:17
 39/81 anonim ***** válasza:
91%

Most a kérdés az, hogy ki elől menekülsz?

Ha az anyaságban most nem is érzed jól magad, ott van a férjed, akivel szoros kapocs fűz össze és ez erőt ad. Ha vele minden oké, akkor kapaszkodj a kapcsolatotokba. Ha meg vele is vannak gondok, akkor lehet Ő az alap probléma, amit a gyereksírás/ nem alvás csak tetőz. Ezen gondolkozz el.

2022. márc. 6. 23:19
 40/81 anonim ***** válasza:
26%
Kamu kerdes,
2022. márc. 6. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!