Tényleg korai visszamennem dolgozni?
Volt munkahelyemrol szóltak hogy szükségük lenne heti 20 órás munkára ami úgy nézne ki hogy kb 2-3 hetente kellene csak az irodában lennem, többi itthonról. Szinte azonnal igent mondtam most meg többen belémvágták az ideget hogy nem fogom bírni a gyerekek mellett főleg ha megint bezár az ovi. A nagyobb 4 éves ovis, a kisebbik itthon van velem, tavasszal lesz 2 éves.
Férjem viszonylag sokat tud itthon segíteni de félek hogy ezzel vége lesz ennek a gyönyörű 4,5 év itthonlétnek amit imádtam.
Egyfelől tök jó lehetőségnek érzem mert ideális feltételekkel foglalkoztatnak vissza másfelől félek hogy hogyan fogok tudni helytállni.
Ti mit gondoltok, dolgoznátok vagy maradnátok gyeden.
Délután csak úgy bujtunk a gyerekekkel és berezeltem kicsit hogy lenne még fél év itthonlét erre "eldobom"...
2022 szeptemberre terveztem amúgy visszamenni dolgozni
Más ekkora gyerekek mellett 8 órában dolgozik. Ez a te döntésed legyen és a férjedé,
senki másnak nincs joga beleszólni.
Igen a lelkiismeret furdalás jó megfogalmazás nagyon. A nagyot is nehezen hagyom ottaludni az oviban csak akkor ha nem tudjuk őt valami miatt elhozni. ..
Édesanyám is azt mondta minek megyek vissza ha nem vagyunk rászorulva és hogy innen már nincs visszaút mert most azért jó dolgom van itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!