Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg korai visszamennem...

Tényleg korai visszamennem dolgozni?

Figyelt kérdés

Volt munkahelyemrol szóltak hogy szükségük lenne heti 20 órás munkára ami úgy nézne ki hogy kb 2-3 hetente kellene csak az irodában lennem, többi itthonról. Szinte azonnal igent mondtam most meg többen belémvágták az ideget hogy nem fogom bírni a gyerekek mellett főleg ha megint bezár az ovi. A nagyobb 4 éves ovis, a kisebbik itthon van velem, tavasszal lesz 2 éves.

Férjem viszonylag sokat tud itthon segíteni de félek hogy ezzel vége lesz ennek a gyönyörű 4,5 év itthonlétnek amit imádtam.

Egyfelől tök jó lehetőségnek érzem mert ideális feltételekkel foglalkoztatnak vissza másfelől félek hogy hogyan fogok tudni helytállni.

Ti mit gondoltok, dolgoznátok vagy maradnátok gyeden.

2021. okt. 4. 20:58
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Délután csak úgy bujtunk a gyerekekkel és berezeltem kicsit hogy lenne még fél év itthonlét erre "eldobom"...

2022 szeptemberre terveztem amúgy visszamenni dolgozni

2021. okt. 4. 20:59
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Ki ez a sok jóindulatú segítő? Én abba se hagytam a melót, 2 gyerekem van, kötetlen munkaidőm. Aki ilyet mondott volna, azzal nem tartanám a kapcsolatot, mert nincs a szintemen.
2021. okt. 4. 21:00
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem korai. Teljesen érthető hogy kicsit már vágysz vissza. Ahogy az is hogy tartasz tőle kicsit, bűntudatod van. De még csak nem is teljes munkaidőben mész vissza. Tehát így is magyon sokat leszel otthon a gyerekekkel. A kicsi se annyira kicsi már.
2021. okt. 4. 21:03
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem Magyarországon élünk, 28 hetes (!) volt mind a két gyerek, amikor kötelező volt visszamennem dolgozni. Köszönik szépen, semmi bajuk és így is elég sok időt vagyunk együtt, a háztartás pedig maximum megvár, de van apjuk is, akinek pont ugyanúgy működik a mosogatógép és a porszívó, mint nekem.
2021. okt. 4. 21:04
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

Más ekkora gyerekek mellett 8 órában dolgozik. Ez a te döntésed legyen és a férjedé,

senki másnak nincs joga beleszólni.

2021. okt. 4. 21:04
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen körülmények közé én is visszamennék. Nekem a semmi és a heti ötször napi ~9-10 óra között kell választanom. Nyilván nem szívesen megyek vissza a végtelen robotba, főleg hogy zsebpénz a fizu. Alig több mint a gyedem volt és még a gyerekeket se fogom tudni rendezni (fejlesztésre hordani).
2021. okt. 4. 21:06
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen a lelkiismeret furdalás jó megfogalmazás nagyon. A nagyot is nehezen hagyom ottaludni az oviban csak akkor ha nem tudjuk őt valami miatt elhozni. ..

Édesanyám is azt mondta minek megyek vissza ha nem vagyunk rászorulva és hogy innen már nincs visszaút mert most azért jó dolgom van itthon.

2021. okt. 4. 21:07
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen érthető hogy vágysz vissza a felnőtt világba. Ne engedd hogy lehúzzanak.
2021. okt. 4. 21:09
 9/23 anonim ***** válasza:
15%
Én biztos nem mennék.Másfél éves kis gyerek ek az anyjára van szüksége !Ahogy írod imádtad,olyan hamar elmegy az idő,visszadogod sírni ezt a picit is.Szerintem még 3-4 év is kevés veluk itthon!
2021. okt. 4. 21:34
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Itt 20 óráról van szó, és alig kell bejárni! Álom munkahely, én csinálnám.
2021. okt. 4. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!