Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg korai visszamennem...

Tényleg korai visszamennem dolgozni?

Figyelt kérdés

Volt munkahelyemrol szóltak hogy szükségük lenne heti 20 órás munkára ami úgy nézne ki hogy kb 2-3 hetente kellene csak az irodában lennem, többi itthonról. Szinte azonnal igent mondtam most meg többen belémvágták az ideget hogy nem fogom bírni a gyerekek mellett főleg ha megint bezár az ovi. A nagyobb 4 éves ovis, a kisebbik itthon van velem, tavasszal lesz 2 éves.

Férjem viszonylag sokat tud itthon segíteni de félek hogy ezzel vége lesz ennek a gyönyörű 4,5 év itthonlétnek amit imádtam.

Egyfelől tök jó lehetőségnek érzem mert ideális feltételekkel foglalkoztatnak vissza másfelől félek hogy hogyan fogok tudni helytállni.

Ti mit gondoltok, dolgoznátok vagy maradnátok gyeden.

2021. okt. 4. 20:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

Hát,előbb vagy utóbb vissza kell,és most van egy jó,kedvező ajánlatod is.

Én biztos,hogy nem mennék,de ez én vagyok,nekem nem is igazán szükséges.Neked kell tudni,hogy elég kedvező-e az ajánlat azért,hogy hamarabb menj el dolgozni :)

2021. okt. 4. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Én tanulni mentem vissza, délutánonként 4 óra. Nekem tökéletes volt, mert beleesett az alvásidő. Megebédeltünk, elvittem anyukámhoz, ott játszottak egy kicsit, ő elaltatta, aludt kb. 2 órát, uzsonnáztak, aztán már jöttem is haza. Ő szeretett ott lenni, nekem meg jó volt kimenni kicsit a felnőtt világba, tanulni, beszélgetni. A nap többi részét vele töltöttem, szerintem tartalmasabban, mint korábban. Mikor este elaludt, akkor tanultam.

Egyébként a legtöbb országban ennyi idős gyerek mellett már rég dolgoznak az anyukák, és én nem látom, hogy a gyerekekre ez rossz hatással lenne, pedig már 4 különböző országban éltem.

2021. okt. 4. 22:21
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

En tutira mennek a helyedben megkattantam volna 4 ev alatt otthon :) de ez en vagyok

En is kaptam anyamtol a minek adod be ket evesen bolcsibe es mesz el 6oraban dolgozni. Nos en azert mert ha nem er mas inger megkattantam volna mar. Ha neked nincs ilyen erzesed egy ev mulva is lesz jo lehetoseged akkor ne menj. De a karogokra ne hallgass!

2021. okt. 4. 23:15
 14/23 anonim ***** válasza:
4%

Első kislányomat 16 hónaposan beadtam bölcsibe,mert akkor lett egy állaslehetőségem. Életem legrosszabb döntése volt. Másik munka lesz,de a gyerek egyszer ekkora. Allandoan beteg volt,

én fáradt, türelmetlen, szóval szörnyű időszak volt számomra. Megfogadtam, hogy csak akkor vállalok újra gyereket, ha 3 évig otthon lehetek vele. 12 évet vártam, de most megtehetem, most 11 hónapos a picink.

2021. okt. 5. 00:33
 15/23 anonim ***** válasza:
11%
Mennyi önző bunko van itt.Mindenki csak saját magát nézi!Még véletlenül sem azt,hogy a gyereknek mi a jo.Egy pici az a gyerek,fogjátok már fel!Az évek elszaladnak,munka van,de a gyereked soha többet nem lesz kicsi.
2021. okt. 5. 05:58
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

15: mesélj, mi a jó a gyereknek?

Tudom, tudom, kinn bezzegnyugaton halomra halnak az elhanyagoltságtól a dolgozó anyák gyerekei, ellenben a kiváló mentálhigiénés állapotú magyar gyermekek...!

2021. okt. 5. 06:25
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Könyörgöm heti 20 óra!!! Az szinte semmi. Számold ki mennyi az 1-1 napra. Amellett ugyan úgy rengeteget tud a kicsi mellett lenni. Úgy csináltok mintha eladná azt a gyereket. Még ha bölcsibe is megy (ami amúgy ennyi munka mellett nem is muszáj) akkor se lesz semmi baja. Kis közösség nem árt és később az ovi kezdés könnyebb lesz. Nem egy 2 hónapos gyerekről beszélünk
2021. okt. 5. 06:59
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Jah és "kedves" 15 ha az aki dolgozik önző bunkó akkor te meg legyél mondjuk lusta pitsa mert otthon vakarod
2021. okt. 5. 07:00
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

Na ide nekem is a lepontozást!

Én sem szívesen vállalnám. A másfél éves még pici, én is szerettem velük itthon lenni. Másrészt meg aki szerint csak 20 óra, meg nem kell bemenni, az próbált már egy fejenpörgő 2 éves mellett odafigyelős munkát csinálni? Én próbáltam. Egész nap tévézett végül. A tavalyi lezárást úgy tudtam megoldani, hogy a férjem délelőtt lefoglalta a 3 gyereket, és délután meg este dolgozott.

A lelkifurdalás is teljesen jogos, és érthető érzés.

De hogy valami jót is mondjak, az ajánlat valóban szuper, ha meg tudod oldani, hogy valaki addig vigyázzon rá, vagy nem olyan koncentrálós a melód, vagy áldott jó gyereked van, aki magában eljátszik egy fakockával órákig, akkor hajrá! Majd belerázódtok, hamar meglesz a rutin, hogy hogy tud ez az egész működni.

2021. okt. 5. 07:48
 20/23 anonim ***** válasza:
57%

A gyerekeim babakora óta dolgozom itthonról kb ennyit. A nagy után a gyermekágy leteltével már csináltam, a kicsi után 3 hónapot adtam magamnak. Vállalkozó vagyok, nem engedhettem meg többet. Meg lehet oldani, főleg otthonról, meg ha a férjed is sokat tud otthon lenni.

Pedig igazán nem mintababák voltak, iszsz volt mindkettő, 2 éves korukig jó esetben is 3-5x keltek éjjel (rossz esetben inkább le se írom). De ha akarja az ember, bírja.

2021. okt. 5. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!