Miért sóhajtanak a babák? Már ha sóhajtanak egyáltalán🤣
Figyelt kérdés
Úgy értem, a többi baba szokott-e, mert az enyém még csak féléves és akkorákat szokott sóhajtani, mintha a világ összes problémája az ő vállát nyomná. Különösen nyomasztó, hogy általában olyankor csinálja, amikor mondjuk alvás közben adok neki egy puszit vagy leülök hozzá játszani. Ettől tök lelkiismeret furdalásom lesz, mert mintha azt mondaná, na végre már, hogy észrevett. Pedig ébren is mindig puszilgatom és mindig együtt vagyunk, de abban nem vagyok biztos, hogy eleget játszom vele.☹️ma 09:03
1/8 anonim 

válasza:

Igen, szoktak sohajtozni.
Ne vegyel mar mindent magadra.
3/8 A kérdező kommentje:
Na, mesélj, neked milyen égető problémáid vannak? Szívesen segítek, nekem úgysincs más ugyebár😁
ma 09:38
4/8 anonim 

válasza:

Hát ha elvinnéd a kislányomat a mai fejlesztésére azt megköszönném
5/8 A kérdező kommentje:
Ma sajna, máshová kell mennünk. De legközelebb szívesen, csak kicsit előbb szólj.😁 Ja, és nincs kocsim, plusz nem tudok vezetni. Remélem, az nem probléma.
ma 09:46
6/8 anonim 

válasza:

Mindenkinek a maga nyomora a legnehezebb. Most a kerdezot eppen ez foglalkoztatja sok mas mellett gondolom, ez oke.
Csak azert egy fel eves babaval nem szabadna ekkora tulzasokba esni, de ha neki most epp ez faj, hat ez van :D
Az erzesekkel nem tudsz mit csinalni.
7/8 A kérdező kommentje:
#6! Nem estem túlzásokba, egyszerű kíváncsiság. Mivel nincs több babám, csak azt tudom, hogy én mikor szoktam sóhajtani, meg más felnőttek. Babáknál meg nem hiszem, hogy azok az "okok" megállják a helyüket. Hátha valaki olvasott róla, hogy babáknál valami más, biológiai oka van, vagy megtudom, hogy egyáltalán mennyire jellemző babákra. Természetesen ettől még van ezer problémám, de nem feltétlenül azért jövök az oldalra, hogy sajnáltassam magam😁
ma 10:00
8/8 anonim 

válasza:

Az enyém is ilyen volt. Már két éves,most főleg hisztik után szokott,eloszor földhöz veri magát,még obegat,minden erőt bevet hogy elérje amit akar,izomból üvölt (a szeme sosem könnyes a mű hisztikor). Aztán belátja hogy nem éri el a célt,elkezd lenyugodni és a végén egy hatalmas nyaffantós sóhajt levág. Nagyjából ilyenkor tudom,hogy vége. Egyem meg🩷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!