Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?
Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.
És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.
A ferjemmel maximalisan tiszteljuk egymast es ezert nem tudnam soha ilyen helyzetbe hozzni mint te azt a szerencsetlent.
De ez nem is fontos. Ti nem szamitottok mikor mar igy megkavartad azt a bizonyost..
Azt nem fogod fel, hogy a te gyereked mennyi mindent veszitett ezaltal. A hozzad hasonloak, nem akarjak megerteni mekkora hatranyal inditjak az eletbe a sajat gyerekuket. Csak mert egoistak es arra hivatkoznak, hogy nem egy sejtcsomo 12 hetig egy "gyerek" es ezert keptelenek az abortuszra. Hazudtok sajat magatoknak mert a fajtad 90%ban azt a ferfit magahoz akarta kotni, csak ep nem sikerult.
A gyerekunk nagyon jol tudja, hogy miert van a vilagon. Mert akartuk, vartuk az erkezeset es imadjuk kozosen toltott napjaink minden percet.
Ez jellenti azt mikor egy no es egy ferfi vagyik egy gyermekre. Ezt a te gyerekdtol elvetted
Ha apuka A-t gondol, anyuka meg Z-t a gyerek megtartásáról, akkor ott melyik a jó döntés? Miért egyértelmű, hogy az, amit apuka akar?
Egyébként ne csináljunk úgy, mintha amúgy minden apuka által is várt gyerek kerek, teljes, boldog családban nőne fel. Rengeteg csonka család van, bántalmazó kapcsolat, alkoholista szülő, stb. Szóval nem kéne túl idealizálni ezt a kérdést. Mondom ezt úgy, hogy a férjem kései gyerek volt, az apja jobban akarta, mint az anyja. Megtartották. 2 éves kora óta nem kívánt részese lenni az apja a férjem életének. 35 év telt el, már nem él és nem is volt különösebb sokk a halálhíre. Ha megkérdezed ígyis azt mondja, hogy mindene megvolt gyerekként. Hiányzott neki az apafigura, de nem járt volna jobban, ha az alkesz apja bármilyen szerepet is vállal az életében, sőt. Ezt ő mondja, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!