Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tud egy férfi azzal a...

Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?

Figyelt kérdés

Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.

És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.

2022. febr. 10. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
65%
Ez van. Az élet nem igazságis. Örülj,hogy van egy egészséges,szép gyermeked,azt a gerinctelen férget meg felejtsd el.
2022. febr. 10. 15:43
 22/106 anonim ***** válasza:
38%

21!

Miert gerinctelen fereg? Mert egy futó kapcsolatba besikerult nem tervezett gyereket nem akart megtartani,a kerdezo meg kb raeroszakolta?

2022. febr. 10. 15:45
 23/106 A kérdező kommentje:

Amúgy ki mondta, hogy most bármit is el akarok érni? Csak egy szimpla kérdés van bennem, hogy valaki hogy tudja így élni az életét...

Persze,nekem megalázó az egész .. már a legelején is az volt, hogy valaki csak használt és én bedőltem neki. Az még csak plusszban tetőzte a megalazottsag érzést, hogy még terhes is lettem és itt hagytak mint a kutyát. Kb full értéktelennek érzem magam, miközben amennyire én hibás vagyok, annyira O is. És igazából akárhogy is döntöttem volna, minden szempontból engem érintett volna jobban, bárhogy döntök is. O igazából az abortuszbol semmit nem érzett volna, azt is nekem kell cipelni tovább, ha örökbeadom, az is engem érint, mert én hordtam ki, én mondok le róla.. És ha egyedül nevelem, az is engem érint, nem őt.

Ráakaszkodni nem fogok, mert mi értelme van annak, hogy valakit üldözzek, ha magától nem érzi, hogy ez azért az ő felelőssége is.. Mi értelme úgy kapni tőle figyelmet, hogy az nem őszinte. Semmi.

És igen, annyi elégtétel elég lenne, hogy tudja, hogy ez nem volt fer velem se a babával szemben és ha nem is vagyunk együtt mint egy pár vagy akármi, legalább a minimumot megteszi vagy kiveszi a dologból és nem aláz meg és hagy egyedül, hogy old meg ahogy akarod. Ha már elismerte volna a felelősséget ebben, már nem érezném megalázva magam.

2022. febr. 10. 15:46
 24/106 anonim ***** válasza:
62%
De, fair volt, hiszen nem akart gyereket. TE döntöttél úgy, hogy megtartod. Nyilván ő előre elmomdta, hogy nem vesz részt az eletetekben
2022. febr. 10. 15:48
 25/106 anonim ***** válasza:
65%
Buktad
2022. febr. 10. 15:48
 26/106 A kérdező kommentje:
#22 Nagyon ferdén gondolkozol... Nem lett raeroszakolva, semmi. Úgy fogalmaznék, hogy nem lett egy ártatlan baba megölve, csak mert neki úgy lett volna kényelmes. Ennyi.
2022. febr. 10. 15:49
 27/106 anonim ***** válasza:
22%

Buta egy nő vagy. Aztán mit akarsz??

Ha nekem a Vőlegényemről kiderulne hogy van még 3 gyereke örömmel fogadnám. Jöhetnének hozzánk, +3 mikulás csomaggal járni meg pár 10.000 mínusz a masszából a gyerek tartás miatt.

Azt??

Ahol erős egy kapcsolat elnéző a másik fél ezt is annak akit szeret.

2022. febr. 10. 15:50
 28/106 A kérdező kommentje:
#25 Ja csak ez nem így működik hogy csinálok valamit és utána mosom kezeim, a gyerek meg nem számíthat senkire aki már úton van ...
2022. febr. 10. 15:51
 29/106 anonim ***** válasza:
69%

Akkor maradj csendben mostmar.

Varjad az SZJA-T 😅😅

30/106 anonim ***** válasza:
71%

"...nem lett egy ártatlan baba megölve..."

Milyen baba, milyen megölés? Abortusz a 12. hétig van. Olyankor baba nincs. Ölni pedig csak élő embert lehet, az embrió pedig nem élő ember, csak a lehetősége.

Te egyedül eldontotted, hogy lesz gyerek. O meg ugyanúgy egyedül eldontotte, hogy neki nem kell. Ennyi

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!