Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?
Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.
És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.
60!
A kérdező nem tudatja biztosan, hogy a férfi elmondta e a családjának. Simán elofordulhat hogy anno bejelentette: "volt egy egyejszakas kalandom, a csaj terhes lett de nem vetette el, nem érdekel a gyerek"
63# Igen. És akkor ezzel nincs is semmi baj. Én is írtam az elején, hogy nem feltétlenül tudhatja, hogy a pasas jelenlegi párja mit tud az előzményekről és mit nem. De kész, ennyivel le van tudva szerintem a válasz.
Hogy a fenébe került ide az, hogy védekezni kellett volna, meg nem kéne k*rváskodni, meg edd meg amit főztél, meg miért nem vetetted el a babát, meg blablaa? Persze bele lehet menni, ha a kérdés arról szól, hogy ezt a gyereket miért nem vállalta, a másikat meg miért igen!? De ez a kérdés nem erről szólt és a körülményeket is csak igen szegényesen ismerjük.
64!
Gondolom úgy, hogy minden felelősséget a pasi nyakába próbál tolni. Mert ő nem védekezett,mert ő abortuszt akart, mert ő hazudott, mert ő titkolja a gyereket. Az én sem védekeztem, tudatosan, az akarata ellenére tartottam meg a gyereket, naiv voltam mert minden xart elhittem és most azért szenvedek, mert ő tartotta a a szavát és xarik a gyerekre eszébe se jut.
Azt nem tudom, de hogy nekem miért lenne megalázó:
- Mert voltam akkora gyökér, hogy bedőltem egy pasas süket dumájának, ami az én életemet örökre megváltoztatta.
- Mert az én életem örökre megváltozott, ami az én döntésem ugyan, de ettől még egy terhességet, szülést, gyermekágyat végigcsinálni úgy, hogy nem várt babáról van szó és nincs segítség se testi se lelki értelemben, nem egyszerű.
- Mert akárhányszor ránézek, ugyan imádom és sosem döntenék már máshogy, akkor is arra emlékeztetne, hogy gyökér módon hittem a szerelem erejében és ennek most a gyerkőc issza meg a levét, hiszen apa nélkül nő fel.
- És igen, végül azt is nehéz egy nő önbecsülésének feldolgozni, hogy én nem kellettem neki gyerekestől, az a nő meg kell neki gyerekestől. Valamit tud, amit én nem tudtam. Ez nem jó érzés akkorsem, ha már nem érzek iránta és ismétlem... akkor sem, ha már nem döntenék máshogy!
Node ez csak fikció. Megpróbáltam beleképzelni magam a helyzetbe. Én valószínű nem tartottam volna meg ilyen szituban a babát, de ez legyen mindenkinek saját döntése. Csak nem szeretem, ha itt ismeretlenül ilyen mértékeket ölt a fikázás és találgatás úgy, hogy alig tudunk valamit a sztoriról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!